FK Borac bira novo rukovodstvo

Objavljeno: 14. 12. 2016 u 12:24h

Kandidat za predsjednika banjalučkog kluba Branko Kovačević, koji bi trebao da naslijedi Dejana Kusturića naglasio je u izjavi za “Nezavisne novine” da će ukoliko dobije povjerenje, program rada više bazirati na dugoročnim ciljevima u vezi s oporavkom ekipe s Gradskog stadiona.

“Teška je situacija u društvu pa se to odrazilo i na sport. Međutim, moramo da napravimo ekonomski stabilnu priču i baziramo se na omladinskoj školi. U završnoj fazi je izgradnja pomoćnog terena i to će mnogo pomoći klubu u radu”, izjavio je Kovačević.

On je najavio i određene promjene u Upravnom odboru Borca otkrivši i jedno novo ime – Vico Zeljković.

“Danas ćemo tačno definisati koliko članova će imati Upravi odbor. Minimalno bi to trebalo da bude sedam ili devet, a maksimalno 15. Zeljković je dosad mnogo pomogao klubu i sada će ući u UO. Nećemo danas imati kompletan UO pošto ćemo s nekim ljudim razgovarati poslije Nove godine. U UO moraju da sjednu ljudi koji mogu da pomognu klubu”, rekao je budući prvi čovjek “Velikana iz Platonove”.

Pročitajte i današnji Dnevni red sa izborne Skupštine FK Borac:

1. Izbor radnih tijela Skupštine FK Borac Banjaluka

  • a) verifikacione komisije,
  • b) kandidacione komisije
  • c) zapisničara
  • d) dva ovjerivača Zapisnika

2. Konstituisanje i izbor novih članova Skupštine

3. Izbori:

  • a) Predsjednika Skupštine kluba Upravnog odbora
  • b) Upravnog odbora
  • c) Nadzornog odbora

4. Razno

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-bira-novo-rukovodstvo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot