“‘Borčevci’, za nas pobijedite Želju” (Foto)

Objavljeno: 16. 11. 2017 u 19:04h

Delegacija Fudbalskog kluba Borac posjetila je u četvrtak banjalučku Osnovnu školu: “Jovan Cvijić” i uz druženje s djecom i nastavnicima uručila prigodne poklone u crveno-plavim bojama. Klinci zatražili pobjedu u derbiju protiv Želje.

U sklopu najave jednog od najvećih derbija Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara, fudbaleri Banjalučana su posjetili Osnovnu školu: “Jovan Cvijić” i pozvali mališane da ih podrže u nedjelju na Gradskom stadionu (18.00).

Boris Raspudić i Bojan Puzigaća su osim druženja s djecom i nastavnicima, uručili prigodne poklone u crveno-plavim bojama, ali i ulaznice za dvoboj protiv Želje.

Raspudića i Puzigaću su “okupirali” klinci iz banjalučkog naselja Čaire, čiji stanovnici sebe možda ponajviše smatraju najvatrenijim pristalicama crveno-plavih.

U školskoj fiskulturnoj sali djeca su najprije odigrala “ševu” sa dvojicom “borčevaca”, a potom i počela da pjevaju navijačke pjesme Borca, dok su im kapiten Raspudić i Puzigaća dijelili autograme na crveno-plavom rasporedu časova.

Uslijedila su i pitanja dvojici izabranika trenera Zorana Milinkovića o prognoziranju derbija sa sarajevskim plavima, ali i uvjerenje da će klub sa “Grbavice” ostati bez bodova u Banjaluci.

“Tu nema nikakve dileme, Borac će da pobijedi sa 2:0”, uz osmijehe je istakla grupa učenika iz škole sa Čairama.

Igrači Borca su poželjeli klincima uspješno školovanje, ali i izrazili nadu da će neki od dječaka u budućnosti obući dres kluba sa banjalučkog Gradskog stadiona.

“Ovo je sjajan osjećaj, iznenadili su me što su počeli da pjevaju navijačke pjesme, ali znamo svi da je Borac magnet za sve, i starije i mlade. Djeca su uživala, odlična je stvar što posjećujemo banjalučke osnovce i nadam se da ćemo obići sve škole u Banjaluci”, rekao je Raspudić.

Direktorka škole Mila Čudić Nikić prezadovoljna je što su ih “borčevci” ponovo posjetili jer se po njenom mišljenju na Čairama isključivo navija za Borac, nikako za Crvenu zvezdu ili Partizan.

“Naša škola, ali i cijelo naselje, decenijama gaji ljubav prema Borcu i ovdje su stvarno vatreni navijači crveno-plavih. Nadam se da će saradnja biti nastavljena i u budućnosti”, izjavila je direktorka OŠ “Jovan Cvijić”, na čijem se zidu nalazi vjerovatno najveći grb crveno-plavih u Banjaluci.

Izvor: Mondo/Nebojša Šatara/Foto: Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borcevci-za-nas-pobijedite-zelju-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot