Banjalučki STK Vrbas osvojio medalje u Beogradu (Foto)

Objavljeno: 26. 9. 2017 u 14:13h

Članovi Stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom “Vrbas” iz Banjaluke imali odlične nastupe na “Beograd Openu 2017”.

Proteklog vikenda u Beogradu su održane Međunarodne sportske igre za osobe sa invaliditetom “Beograd open 2017”.

Na igrama je učestvovalo više od 700 takmičara u deset različitih disciplina: fudbal, golbol, košarka u kolicima, sjedeća odbojka, plivanje, šah, stoni tenis, atletika, biciklizam u kolicima i tekvondo, a odlične rezultate ostvarili su članovi banjalučkog Stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom „Vrbas“.

Stonoteniser Vlado Kočić osvojio je prvo mjesto u kategorijih gluvih osoba i okitio se zlatnom medaljom.

Odlična je bila i Maja Medić koja je u kategoriji osoba sa Daunovim sindromom osvojila drugo mjesto u ženskoj konkurenciji, kao i Bojana Vukotić koja je u kategoriji K-6 bila treća.

STK Vrbas imao je odličan nastup u Beogradu jer su Pero Savić, Aleksej Radukić, Maja Vukojević i Haris Eminović zauzeli četvrta mjesta u svojim kategorijama.

“Ovo je vrlo uspješno takmičenje za nas, osvojili smo tri medalje, ali i četiri četvrta mjesta. Zanimljivo je da je Aleksej Radukić (K-8) igrao u kategoriji 8, 9 i 10, a ušao je u polufinale pobijedivši reprezentativca Srbije Bojana Jovanovića, koji je osvojio treće mjesto na Evropskom prvenstvu“, rekao je trener STK „Vrbas“ Jovica Šormaz.

Izvor: Mondo / Autor: Goran Arbutina / Foto: STK Vrbas/Jovica Šormaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucki-stk-vrbas-osvojio-medalje-u-beogradu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot