Banjalučki “Dajak klub” postaje “Nektar Dajak klub”

Objavljeno: 2. 6. 2017 u 15:44h

Banjalučka pivara odlučila je da pruži podršku banjalučkom “Dajak klubu” i tako povezala dva najznačajnija simbola grada: dajak čamac i Nektar pivo.

Ova saradnja donosi i novo ime “Dajak kluba” koji će se od sada zvati “Nektar Dajak klub”. Ali to nije sve.

“Imajući u vidu dugu tradiciju i značaj kako Pivare tako i dajak čamaca za Grad nadamo se će ova saradnja biti veoma uspješna i dugotrajna kao i sama tradicija ova dva brenda. Takođe koristim priliku da najavim da će u skladu sa našim obavezama od 15.06.2017. godine zvanično početi sa radom “Nektar škola dajakaštva” u kojoj će svi građani, zahvaljujući Banjalučkoj pivari imati priliku da besplatno nauče sve vještine i tehnike voženja dajak čamca,” istakao je Andrej Zamola predsjednik “Nektar Dajak kluba”.

“Nektar Dajak klub” će se pod ovim imenom prvi put javnosti predstaviti na predstojećem Svjetskom kupu u rafting koji će biti održan od 09. do 11.06.2017.godine.

“Povezivanje ova dva banjalučka brenda nametnulo se kao prirodni slijed događaja. U sklopu našeg društveno odgovornog djelovanja, kojim neprestano nastojimo da se odužimo zajednici za povjerenje koje nam pruža, želja nam je bila i da klubove ovakve vrste dodatno povežemo s stanovnicima Banjaluke. Tako je i nastala ideja za školu koja će, iskreno se nadamo, imati veliki broj polaznika,” istakla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Više informacija o upisu u “Nektar školu dajakaštva” biće poznato uskoro i na Nektar Facebook stranici.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucki-dajak-klub-postaje-nektar-dajak-klub/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot