Atletičari “Banjaluke” zasukali rukave i prave sebi teretanu

Objavljeno: 10. 11. 2017 u 14:19h

Atletičar Duško Tadić, zasukao je rukave i sa kolegom po esnafu, atletsku stazu zamijenio je lopatom, tačkama i mješalicom.

S dobrim razlogom. Podno sjeverne tribine Gradskog stadiona, počeli su da prave teretanu, sebi za trening. Novac, koga nemaju u izobilju, nije im bio prepreka. Našlo se tu nekoliko onih koju su pomogli u građevinskom materijalu, našla se i koja marka za dnevnice majstorima, a većinu posla obavili su atletičari “Banjaluke”.

“Da smo čekali da obezbijedimo sredstva za izgradnju čekali bi sigurno još koju godinu. Ovako smo odlučili da krenemo iz ničega. Javljaju se ljudi, koji nam pomažu. Zahvaljući njima i ljudima iz kluba, svojim rukama smo srušili zidove”, navodi Duško Tadić, AK “Banjaluka”.

Grube radove privode kraju. Kažu, rekvizite za teretanu dobiće kroz donacije. Bar se tome nadaju, kao što se nadaju da će i Fudbalski klub “Borac” nabaviti koji, s obzirom da će i oni koristiti teretanu, pa da bude po onoj “svi siti i ovce na broju”, što bi rekao naš narod.

“Atletski klub Banjaluka i Atletski klub invalida “Vrbas” su tražili dozvolu od Fudbalskog kluba “Borac” da krenemo u izgradnju. Oni su prepoznali dobru ideju, dali su nam “zeleno svijetlo”. Plan nam je da napravimo teretanu koja će dobro doći i nama i njima za dalji rad”, rekao je Tadić.

Sportisti za mješalicom sebi grade bolje sutra. Slika i prilika ovdašnjeg sporta. A, kad smo već došli da ih obiđemo na bauštelu, red je bio da i ekipa ATV-a da svoj doprinos na “građevini”. Do skorog viđenja, rekoše za kraj, naredni put u vašoj teretani, dobacišsmo na odlasku i mi njima.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/atleticari-banjaluke-zasukali-rukave-i-prave-sebi-teretanu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot