Sjajan derbi u “Boriku”: Veliki trijumf Borca! (Foto)

Objavljeno: 20. 10. 2017 u 09:43h

Rukometaši Borca m:tel savladali su do ovog kola neporaženu Vogošću 22:21 (14:11) u derbiju četvrtog kola Premijer lige BiH i tako nastavili seriju bez poraza u domaćem prvenstvu.

Veliki trijumf upisali su rukometaši Borca m:tel u četvrtom kolu Premijer lige BiH.

Banjalučani su u svom “Boriku” savladali do ovog kola neporaženu Vogošću 22:21 (14:11) i tako trećim trijumfom u sezoni nastavili pobjedničku seriju.

Borac m:tel – Vogošća 22:21 (14:11)

Do novog trijumfa “crveno-plave” predvodio je sjajni Dejan Unčanin, koji je postigao sedam pogodaka (šest u prvom poluvremenu), a veliki doprinos osvajanju tri boda dao je Armin Marić, doskorašnji rukometaš Vogošće, koji je proteklog ljeta stigao u Banjaluku.

Marić je u odlučujućim trenucima, kada su gosti napravili veliki pritisak, postigao tri gola i sačuvao prednost Banjalučana.

U finišu meča Vogošćani su ozbiljno zaprijetili. Golovima Almira Osmanhodžića i kapitena Alena Geke prišli samo na gol zaostatka, ali su domaći uspjeli u finišu meča da se odbrane. Odličan meč u redovima gostiju odigrao je Boris Bosić, koji je od šest svojih pogodaka čak pet postigao u nastavku i bio najzaslužniji što je njegov tim zaprijetio na kraju.

U prvom poluvremenu Borac m:tel je konstantno vodio, a osim uvodnih minuta, Vogošćani nisu imali prednost.

BORAC M:TEL: Beširević, Stošljević, Đurđević 2, Hercegovac, Daničić 4, Mijatović 1, Ljubišić, Bubić, Subotić, Nježić, Jovanović 3, Marić 3, Ćelić 2, Šešić, Ćeranić, D. Unčanin 7. Trener:Bojan Unčanin.

VOGOŠĆA: Hadžić, Geko 4, Kadrić, Kreso 3, Rujanac, Korjenić 1, Zahirović, Haseljić, Pekić 2, Delalić, Karmehmedović, Osmanhodžić 4, Bosić 6, Čorbo 1, Smajilbegović, Stojanović. Trener: Senad Skopljak.

Beneš i Kuvalja

Proslavljeni banjalučki bokser Marijan Beneš i biciklista Tanasije Kuvalja posmatrali su večerašnji duel u “Boriku”. Legende sporta u gradu na Vrbasu imali su priliku da uživaju u predstavi koju su prikazali Borac m:tel i Vogošča.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/sjajan-derbi-u-boriku-veliki-trijumf-borca-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])