KK Borac spremno dočekuje početak sezone

Objavljeno: 18. 10. 2017 u 18:21h

Košarkaši Borca najavljuju kako spremno dočekuju predstojeći šampionat Republike Srspke. Isto tako se nadaju kako će pobjednički otvoriti novu takmičarsku sezonu koju počinju gostujućom utakmicom sa ekipom Rudara.

Susret starih protivnika biće odigran u subotu, 21. oktobra u Ugljeviku sa početkom od 19 časova.

“Dobro se poznajemo sa rivalom koji je takođe podmladio ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Vjerujem da će moji izabranici pružiti dobru partiju i da će sve učiniti kako bi se pobjednički vratili sa ovog neugodnog gostovanja. Želim da kažem da sam zadovoljan urađenim u pripremnom periodu i odgovorno tvrdim da spremno dočekujemo okršaj sa Rudarom” – poručio je Bojan Božić, trener košarkaša Borca.

Strateg Banjalučana nada se da u novom takmičarskom ciklusu ekipa može da ostvari bolji rezultat nego u minuloj sezoni.

“Imamo dosta mladu, ali i perspektivnu ekipu koja može da ispuni naš zacrtani cilj. Tu prije svega mislim da napravimo napredak u odnosu na minuli šampionat u kojem smo tek u posljednjem kolu izborili opstanak. Ukoliko nam se ukaže šansa za plasman u plej-ofa sigurno je da ćemo je znati iskoristiti” – optimista je Bojan Božić.

Kapiten Sergej Pucar takođe je uvjeren da će na premijeri u Ugljeviku zabilježiti pobjedu.

“Sve ono što smo radili u pripremnom periodu sada treba da sprovedemo na djelu. Već protiv Rudara pokazaćemo kolike su naše mogućnosti u ovoj novoj sezoni i učinićemo sve da pobjednički napustimo Ugljevik” – naglasio je Sergej Pucar, jedan od uzdanica u timu Borca.

Izvor: Srpskacafe/S. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kk-borac-spremno-docekuje-pocetak-sezone/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot