Borac kući pjevajući

Objavljeno: 15. 10. 2017 u 09:47h

Fudbaleri Borca otišli su po bod u Mostar i sa njim se vraćaju kući. “Crveno-plavi” su odoljeli šampionu Zrinjskom, odigravši bez golova.

Domaći sastav imao je ulogu favorita u jednom od derbija 11. runde bh. elite. Međutim, Banjalučani su se pokazali kao tvrd orah i zasluženo su stigli do remija. A da su imali malo više sreće, možda su “Pod Bijelim brijegom” mogli osvojiti i cijeli plijen.

Duel je počeo obostrano otvorenom igrom u prvih dvadesetak minuta. Prvi je zaprijetio adut Mostaraca Nemanja Bilbija, koji je karijeru počeo u Borcu. No, nije uspio da savlada mladog Nemanju Trkulju.

Na drugoj strani je uzvratio Mahir Karić, čiji udarac sa 25 metara je završio tik pored stative. Kako je vrijeme odmicalo, rivali su bili sve oprezniji, pa do odlaska na odmor nisu zabilježena veća uzbuđenja.

Prvaci su u nastavku ubacili u brzinu više, ali su i “crveno-plavi” odgovorili istom mjerom, zaigravši još angažovanije. Izabranici Zorana Milinkovića ne samo da su uspješno odbili sve napade protivnika, nego su u 74. minutu imali i sjajnu šansu za trijumf. U centru pažnje je bio Petar Kunić, koji iz izgledne pozicije nije uspio da matira Kenana Pirića. U posljednjih dvadesetak minuta uzbuđenja su izostala, pa je tako mostarska bitka okončana bez pobjednika i golova.

Borac u narednom kolu ponovo gostuje. U subotu “crveno-plavi” idu na noge Čeliku, kojeg su u prvom dijelu sezone savladali sa rutinskih 2:0.

Izvor: Srpskacafe/De. M.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-kuci-pjevajuci/||claudebot