Drama u Mostaru, tri velika boda za Borac m:tel!

Objavljeno: 9. 10. 2017 u 10:02h

Rovovska borba u mostarskoj dvorani “Bijeli brijeg” pripala je Banjalučanima.

“Crveno-plavi” iz Banjaluke u odličnoj rukometnoj predstavi slavili su u dvorani “Bijeli brijeg” protiv Zrinjskog 22:21 i tako Mostarcima nanijeli prvi poraz u sezoni.

Veoma tvrdo igralo se u prvih 30 minuta, a na pauzu Mostarci su otišli s golom prednosti (11:10):

I u drugom poluvremenu viđena je velika neizvjesnost. Igralo se uglavnom gol za gol, a niti jedna ekipa nije uspjela da napravi osjetniju prednost.

U finišu više živaca i sreće imali su gosti, koji su uprkos vođstvu Zrinjskog 21:20 u finišu uspjeli da postignu dva uzastopna gola i riješe meč u svoju korist rezultatom 21:22.

U narednom kolu u “Borik” stiže lider Vogošća, uz Banjalučane i Ljubušake jedini neporaženi tim u prva tri kola Premijer lige BiH.

Premijer liga BiH – 3. Kolo:

  • Vogošća – Derventa 26:23
  • Zrinjski – Borac m:tel 21:22
  • Slobodan: Maglaj

Odigrano u subotu:

  • Slavija – Goražde 30:28
  • Kakanj – Bosna (S) 44:38
  • Izviđač – Sloga 33:24

Odigrano u srijedu:

  • Bosna (V) – Konjuh 28:24

TABELA: Vogošća 9, Izviđač 9, Borac m:tel (-1) 6, Zrinjski 6, Slavija 6, Konjuh 3, Sloga 3, Bosna V. (-1) 3, Kakanj 3, Maglaj (-1) 3, Bosna S. 3, Goražde 0, Derventa 0.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/drama-u-mostaru-tri-velika-boda-za-borac-mtel/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot