Borac bez Bezbradice do kraja sezone

Objavljeno: 7. 10. 2017 u 15:49h

Za Nemanju Bezbradicu sezona je završena. Bek povratnik u Borac mora na operaciju ligamenata i slijedi mu duga pauza.

Trener Bojan Unčanin će u derbi protiv Zrinjskog, osvajača Kupa BiH, opet bez tri igrača. Pored Bezbradice van stroja su Dean Šešić i Marko Komnenović.

“Zrinjski je odlično krenuo u ovoj sezoni, ostvarivši dvije pobjede. Kvalitetan su tim koji je prošle godine doživio samo jedan poraz u Mostaru. Dobro smo radili u proteklom periodu i uprkos problemima sa povrijeđenim igračima idemo po pobjedu. Biće veoma teško, ali vjerujem u svoje rukometaše” – rekao je Unčanin.

Parovi 3. kola: Kakanj – Bosna Sarajevo (15), Slavija –Goražde (19), Izviđač – Sloga (19), Nedelja: Vogošća –Derventa (17), Zrinjski – Borac (20), ranije: Bosna Visoko – Konjuh 28:24.

Izvor: Blic/D. D.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-bez-bezbradice-do-kraja-sezone/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot