Banjaluka pozdravila zlatne odbojkašice! (Foto)

Objavljeno: 4. 10. 2017 u 16:07h

Nekoliko stotina odbojkaša i odbojkašica iz RS dočekalo je u centru Banjaluke odbojkašice Srbije Tijanu Bošković i Brankicu Mihajlović, osvajačice zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Nakon što su se fotografisale sa banjalučkom djecom, zlatne odbojkašice primio je predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

“Veliko zadovoljstvo mi je što sam domaćin našim odbojkašicama koje su osvojile medalju na EP. Čast je što za Srbiju nastupaju odbojkašice iz RS”, rekao je Dodik.

On je ovom prilikom zlatnim odbojkašicama dodijelio po 20.000 KM, te im je poželio uspjeh u životu i karijeri, posebno u reprezentativnoj.

“Hvala svima koji su nas podržali. Veliko hvala predsjedniku koji uvijek izdvoji vrijeme da nas dočeka. Finansijska nagrada mnogo znači, ali to nije razlog zasto ovo radimo. Uživamo i nadam se da ćemo biti inspiracija mladima da se bave sportom”, rekla je Tijana Bošković novinarima u Palati republike.

Ženska reprezentacija Srbije u odbojci osvojila je 1. oktobra zlatnu medalju na Evropskom odbojkaškom prvenstvu u Bakuu, pobijedivši u finalu reprezentaciju Holandije rezultatom 3:1.

Podsjećamo, Tijana i Brankica su iz BiH, odnosno iz Nevesinja i Brčkog, a obje su se našle u idelanom timu Evropskog prvenstva. Boškovićeva je proglašena za najbolju odbojkašicu Evropskog prvenstva, a Mihajlovićeva za najboljeg primača.

Izvor: Nezavisne / Autor: Maja Predragović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjaluka-pozdravila-zlatne-odbojkasice-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot