Unčanin: Ljubišić nam dao vjetar u leđa

Objavljeno: 1. 10. 2017 u 14:30h

Trener RK Borac m:tel Bojan Unčanin nakon pobjede nad Maglajem pohvalio igru svoje ekiope, posebno odbranu i golmana Bojana Ljubišića.

Rukometaši Borca upisali su ubjedljivu pobjedu nad Maglajem 34:19 u svojoj prvoj utakmici u Premijer ligi BiH, iako je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 12:1.

Trener Borca Bojan Unčanin zadovoljan je igrom u drugom poluvremenu, ali i nekim segemntima iz prvog dijela utakmice.

 “Čestitao bih mojim momcima na zasluženoj pobjedi i momcima iz Maglaja na fer borbi. Mi smo bili bolji rival, bolji protivnik, možda je 15 razlike previše s obzirom kako se sve odvijalo u prvom poluvremenu. Mada dobro smo startali i u prvom poluvremenu, poveli smo 5:1, jednostavno smo stali i Maglaj je to iskoristio i poveo 7:5, mi smo se uspjeli vratiti do poluvremena, na kraju je bilo jedan razlike za nas. Sigurno da s tim dijelom ne možemo biit zadovoljni mada je odbrana bila dobra, napad je bio problem zadnjih 15-ak minuta kada smo olako uputuili neke šuteve. I njihov golman je bio odličan, odbranio je tri sedmerca, neke šuteve sa šest metara, u tom trenutku nismo mogli bolje“, osvrnuo se Unčanin na prvih 30 minuta igre.

Kasnije je sve izgledalo mnogo bolje.

“U drugom poluvremenu bilo je sasvim nešto drugo. Prevashodno je to zbog naše dobre odbrane. I Ljubišić je u drugom poluvremenu proradio, onako kako on zna i kako od njega očekujemo, tako da je on bio dodatni vjetar u leđa i dosta smo realizovali dosta polukontri i kontri. Kada smo otišli na sedam razlike mislim da oni nisu mogli da nam pariraju, mi smo držali tempo do samog kraja i igrali maksimalno i stigli do 15 razlike“, rekao je Unčanin.

Srednji bek Srđan Mijatović dao je doprinos sa pet postignutih golova.

“Prva utakmica nam je, oni su igrali već jednu utakmicu i pobijedili. Svi žele da igraju protiv Borca, nama je trebalo da se uhodamo da vidimo kako ide. Niko nije očekivao laku utakmicu, na krjau je ispalo dobro. Dugo smo se spremali, jedva smo čekali ovu utkamicu i na kraju smo zadovoljni“, rekao je Mijatović.

U sljedećem kolu RK Borac m:tel će igrati protiv Zrinjskog u gostima..

“U svakoj utakmici idemo na pobjedu, pogotovo jer se ove sezone igra bez plej-ofa, svaka utakmica je bitna i idemo na pobjedu“, kratko i jasno je poručio Mijatović.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/uncanin-ljubisic-nam-dao-vjetar-u-leda/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot