Kiza: Pokazati reakciju nakon neugodnog poraza (Foto)

Objavljeno: 29. 9. 2017 u 16:47h

Banjalučki Borac u nedjelju od 18 časova na Gradskom stadionu u okviru desetog kola Premijer lige BiH ugostiće Slobodu iz Tuzle. Šef stručnog štaba i igrači “crveno-plavih” najavljuju dobru igru i pobjedu.

Posljednji meč pred reprezentativnu pauzu fudbaleri Borca odigraće protiv tuzlanske Slobode, u nedjelju na Gradskom stadionu od 18 časova.

Zoran “Kiza” Milinković, koji je nakon poraza od Krupe (0:2) dobio punu podršku Uprave kluba, pohvalio je igrače koji su vrijedno trenirali tokom mini-ciklusa, te poručio da vjeruje kako njegov tim predstojećeg vikenda može zabilježiti pobjedu, koja bi mnogo značila svima u Borcu.

“Prethodnih dana momci su dobro radili i iskreno se nadam da spremni i raspoloženi dočekujemo Slobodu. Radi se o teškom protivniku iz nekoliko razloga. Podigli su se, a vjetar u leđa dala im je pobjeda protiv Željezničara. Njihovi igrači imaju veliki kvalitet, posebno u napadačkoj liniji gdje dominiraju Sulejman Krpić i Amer Ordagić. Gledali smo ih i analizirali, tako da smo dobro upoznati sa onim čime raspolažu. Uz respekt prema Tuzlacima, želimo da damo maksimum, pokažemo reakciju na neugodni prošlonedjeljni poraz i učinimo sve da kroz veliku borbu ostvarimo pobjedu. Neće biti lako, ali mi to želimo i za to smo se spremali”, poručio je Milinković.

Šef stručnog štaba Banjalučana ima određenih problema sa sastavljanjem ekipe pred nedjeljni duel.

“Mladen Veselinović tokom jučerašnjeg treninga zaradio je, nadam se, lakšu povredu i u toku dana znaćemo detaljnije o čemu se radi. Takođe, kapiten Boris Raspudić je cijelu ovu sedmicu na školovanju za trenersku licencu u Edukativnom centru u Sarajevu, tako da neće biti u sastavu. Ipak, imamo 24 igrača u rosteru i svi ravnopravno konkurišu za prvih 11”, naglasio je srpski stručnjak.

Optimistično meč sa Slobodom dočekuju i fudbaleri.

“Tri boda protiv Željezničara ekipi Slobode sigurno su mnogo značila na polju samopouzdanja, tako da će u Banjaluku doći rasterećno, kako bi se nadigravali. Ali, naš cilj je jasan – tri boda. Tako ćemo ući u meč od prvog minuta, skoncentrisano, jako, kako bismo pobjedom stigli u gornji dio tabele, gdje nam je i mjesto”, najavio je dobru igru Aleksandar Radulović.

Petar Kunić na prethodnoj utakmici na Gradskom stadionu protiv bijeljinskog Radnika postigao je pobjedonosni pogodak. Mladi napadač vjeruje da “crveno-plavi” mogu do trijumfa protiv Tuzlaka.

“Sloboda igra dobro otkako ih je preuzeo novi trener Slavko Petrović. Međutim, dobro smo radili i smatram da ukoliko budemo pravi i prenesemo sve ono što smo radili na treningu možemo doći do pozitivnog rezultata, a to su samo tri boda. Protiv Krupe ostali smo dužni našim navijačima koji su ispunili stadion, tako da mislim da je vrijeme da im se odužimo u nedjelju”, rekao je korpulentni golgeter.

Irfan Peljto iz Sarajeva dijeliće pravdu na Gradskom stadionu.

Premijer liga BiH – 10. kolo:

U subotu:

  • Vitez – GOŠK (16:00 – Goran Paradžik, Ljubuški)
  • Široki Brijeg – Radnik (16:00 – Admir Šehović, Sarajevo)
  • Željezničar – Zrinjski (20:00 – Elvis Mujić, Banovići)

U nedjelju:

  • Sarajevo – Krupa (16:00 – Ilija Živković, Orašje)
  • Borac – Sloboda (18:00 – Irfan Peljto, Sarajevo)

U ponedjeljak:

  • Mladost – Čelik (16:00 – Dragan Petrović, Banjaluka)

TABELA: Zrinjski 24, Željezničar 19, Široki Brijeg 16, Krupa 15, Sarajevo 14, Mladost 14, Borac 13, Radnik 10, Sloboda 9, GOŠK 9, Čelik 7, Vitez 4.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kiza-pokazati-reakciju-nakon-neugodnog-poraza-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])