Mladi Krajišnik i Orlovi brane čast Banjaluke

Objavljeno: 26. 9. 2017 u 09:46h

Mladi Krajišnik i Orlovi i ove sezone braniće čast Banjaluke u Premijer ligi. Malene će na startu igrati sa novim premijerilgašem ekipom Livna, dok su Orlovi u prvom kolu slobodni.

Prošle sezone ligu su napustile dvioje ekipe. Impusl i Rudar Sport, ali se klub iz Ugljevika našao na današnjem žrijebu. Trener Mladog Krajišnika Darko Kosić kaže da se to ne dešava prvi put.

Stiče se utisak da je liga svake godine sve lošija, ali su za to krivci sami klubovi, kažu u KS BiH. Svi bi preko noći da budu šampioni. Umjesto toga trebali bi da se okrenu podmlatku i stvaranju sopstvenih igrača, kaže koordinator za žensku košarku u savezu BiH, Nataša Bašović.

Slažu se sa tim i u Mladom Krajišniku. Finansijska situacijija i ove godine će da diktira igrački kadar, pa je većina klubova već podmladila svoje timove. Biće to dobra prilika da se afirmišu mladi igrači. Ako već nemamo novac da plaćamo preofesionalce, onda je logično da stvaramo košarkašku budućnost, zaključio je Kosić.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/mladi-krajisnik-i-orlovi-brane-cast-banjaluke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot