Derbi Banjaluke – prioritet bezbjednost

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 10:38h

Policijski službenici će u okviru svoje nadležnosti preduzeti sve što je neophodno da se predstojeća fudbalska utakmica između Krupe i Borca, ali i sve druge utakmice odigraju u bezbjednom okruženju.

Ovo je izjavio načelnik Policijske uprave Banjaluka Željko Spasojević poslije sastanka sa prestavnicima kluba iz Krupe na Vrbasu i crveno-plavih, koji će se u okviru devetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sastati u nedjelju, 24. septembra u banjalučkom predgrađu.

Spasojević je izrazio očekivanje da će i svi ostali učesnici u tome dati svoj doprinos, naglasivši da je prioritet policije bezbjednost svih učesnika, kako fudbalera tako i gledalaca.

Prema njegovim riječima, bezbjednost na stadionima je i odgovornost svih onih koji učestvuju u organizaciji sportskih manifestacija i preduslov za sve drugo što fudbalska igra jeste i trebalo bi da bude.

Spasojević je, odgovarajući na novinarsko pitanje, ocijenio da ovo “nije utakmica visokog rizika već da bi svi organi trebalo da preduzmu sve iz svoje nadležnosti”.

Sportski direktor Krupe Miroslav Balaban zahvalio je Policijskoj upravi Banjaluka na dobroj saradnji i korektnom odnosu prema navijačima i rukovostvu kluba.

On je istakao da je ovo lokalni derbi i da se očekuje veliki broj navijača te ih pozvao da navijaju sportski i fer te da bolji pobijedi.

Sportski direktor Borca Dejan Lukendić je pozvao navijače da na ovu utakmicu dođu u što većem broju, da podrže ovaj lokalni derbi, te da svako navija za svoj klub u sportskoj i fer atmosferi.

Posljednji put, dvije banjalučke ekipe su igrale na Gradskom stadionu u finalu Kupa grada, a slavio je Borac poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/derbi-banjaluke-prioritet-bezbjednost/||claudebot