Banjalučanin trener u Superligi Srbije!

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 10:20h

Superligaš iz Ivanjice imenovao je novog šefa stručnog štaba.

Samo četiri dana nakon što je Srđan Vasiljević sporazumno raskinuo saradnju sa Javorom, superligaš iz Ivanjice doveo je novog trenera.

Na klupi Javora u nastavku šampionata biće banjalučki stručnjak Vlado Jagodić, saopštio je klub.

Sportski direktor Nikola Lišanin rekao je da je sa Jagodićem dogovorena saradnja na godinu dana.

“Cilj nam je opstanak u ligi i mislim da ćemo na tome početi da radimo već od narednog kola u Nišu. Vlado nije radio kao trener u Srbiji, ali je dobro poznat našoj sportskoj javnosti. Trenirao je ozbiljne klubove u BIH i u dva mandata vodio njihovu reprezentaciju U-21, tako da smo doveli jednog velikog stručnjaka, ozbiljno trenersko ime koje će nam pomoći da se vratimo na pravi put, da budemo u gornjem dijelu tabele i ne razmišljamo o opstanku”, rekao je Lišanin.

Jagodić ima dosta trenerskog iskustva. U BiH je vodio Borac iz Banjaluke, sa kojim je osvojio titulu, nakon toga je bio na klupi Čelika iz Zenice, sa kojim je izborio vizu za Evropu, a bio je i šef struke Kozare iz Gradiške i tuzlanske Slobode.

“Sigurno je da u ovoj situaciji moramo praviti brz zaokret. Mislim da imam dovoljno iskustva i kvalitet da postavim stvari onako kako simpatizeri i uprava kluba žele. U startu mogu obećati profesionalan i ozbiljan rad sa klubom jer mi je i lična želja da na ovim prostorima uradim ono što sam uspio u BIH. Nisam čovjek koji traži alibije bilo koje vrste, jednostavno moramo zasukati rukave i vratiti Javor tamo gdje mu je mjesto. Na ruku nam ide reprezentativna pauza tako da ćemo uspjeti da budemo konkurentni svima u nastavku prvenstva”, rekao je Jagodić.

Javor trenutno na tabeli Superlige zauzima 15. mesto sa samo četiri osvojena boda.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucanin-trener-u-superligi-srbije/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot