BK “Slavija” ponovo u nokdaunu

Objavljeno: 19. 9. 2017 u 20:36h

Bokserski klub “Slavija”, nalazi se u nokdaunu. S ulaskom u regionalnu ligu, najavljivani su bolji dani, ali od toga osta samo pusta priča. Klub je okupiran finansijskim problemima, a bokseri “Slavije” jos uvijek nisu nastupili u nastavku sezone regionalnog takmičenja. Kako kažu već duže vrijeme su prepušteni sami sebi.

“Nije nam obezbijeđena hranarina od Nove godina. Nisu nam obezbijeđene pripreme. Sve ono što je nova uprava obećala nije ispunjeno”, rekao je Jovan Stjepanovic, bokser “Slavije”.

A uprava obećava da će boskeri Slavije uskoro izaći u ring. Hvale se da su uspjeli da deblokiraju račun kluba, ali tvrde da je dug kluba i dalje oko 130 000 maraka. Priznaju da za boksera i trenere nema novca.

“Mi nemamo novca u ovom trenutku da plaćamo trenere. Upozoravali smo na to. Ne plaća se ništa ni bokserima. Ti ljudi su s pravom nezadovoljni. Mi ne vidimo kud i kako dalje. Ukoliko postoji neko u široj društvenoj zajednici ko bi došao kao sponzor mi ćemo u svakom trenutnu podnijeti ostavku”, rekao je predsjednik UO BK “Slavija” Predrag Zgonjanin.

Zgonjanin uvjerava da ce “Slavija”, nastupiti protiv “Loznice” 7. oktobra u nastavku regionalne lige, a za to im je potrebno do deset hiljada maraka. Bokseri poručuju da ih o povratku u ring niko nije obavijestio:

“Mi ćemo zvati naše trenere koji su u tom trenutku aktivni, ako uspijemo da nađemo novac za njihov honorar. Tu nema problema, jedini problem je novac koji nam je potreban za taj meč”, rekao je predsjednik Upravnog odbora BK “Slavija” Predrag Zgonjanin.

“Da li vas je neko obavijestio da treba da boksate protiv Loznice? Nikako!Niko me nije pozvao već dva mjeseca iz kluba. Svi znamo koliko je ta liga jaka. Boksati bez priprema je suludo”, rekao je Jovan Stjepanović, bokser “Slavije”.

Igru gluvih telefona u “Slaviji” ovih dana, sa strane posmatrra Milanko Rakić, AIBA sudija, koji smatra da je jedini izlaz sastanak svih u klubu sa gradonačelnikom Banjaluke.

“Gradonačelnik bi trebalo da posavjetuje te momke, pa da se vidi kako se moze ići naprijed. Ja ne mogu da shvatim da nema izlaza. I iz zatvorene prostorije ima izlaz. Ako se ne može kroz vrata, može se kroz prozor”, rekao je Milanko Rakić, bokserski sudija.

Ni kroz prozor, a ni kroz vrata se ne može bez finansijske podrške nadleznih, sliježu ramenima u upravi “Slavije”. Bokserima i trenerima “Slavije”, od toga slaba vajda. Oni vrata i prozore u klubu sve rjeđe viđaju.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bk-slavija-ponovo-u-nokdaunu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot