Trener Borca odbio ponudu iz Grčke!

Objavljeno: 13. 9. 2017 u 16:00h

Trener banjalučkog Borca Zoran Milinković dobio je izuzetno izdašnu ponudu Larise da postane prvi trener grčkog superligaša, ali odlučio je da ostane u “Velikanu iz Platonove”, saznaje “Mondo”.

Nakon samo 15-ak dana u banjalučkom klubu, Zoran „Kiza“ Milinković je dobio ponudu da postane trener u Grčkoj, od pretposljednje ekipe tamošnjeg šampionata.

Međutim, prema nezavničnim saznanjima “Monda”, Milinković je odlučio da se zahvali na ponudi i ostane šef struke Banjalučana.

Iako je ponuda finansijski bolja od većine klubova u bivšoj Jugoslaviji, Milinković nije želio da napusti Borac jer želi da nastavi započeti posao u crveno-plavima, koji su na njegovom debiju poraženi u Širokom Brijegu (2:0) u sedmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Banjalučani već u srijedu igraju utakmicu šesnaestine finala Kupa Republike Srpske protiv gradskog rivala Željezničara, a već za vikend ih očekuje prvenstveni meč sa bijeljinskim Radnikom na Gradskom stadionu.

Izvor: Mondo / Autor: Nebojša Šatara / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/trener-borca-odbio-ponudu-iz-grcke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])