Borac poražen u Širokom Brijegu, reflektori prekinuli meč tri puta

Objavljeno: 11. 9. 2017 u 10:06h

Banjalučki Borac poražen je u Širokom Brijegu (2:0) u posljednjem meču sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koji je trajao više od dva sata! Problemi sa strujom nekoliko puta prekidali dvoboj na “Pecari”.

Banjalučani su nastavili negativnu seriju na gostovanjima u Širokom Brijegu, gdje nisu slavili više od šest i po godina!

Ni u nedjelju uveče u derbiju sedmog kola nisu uspjeli da osvoje niti bod na debiju novog trenera Zorana “Kize” Milinkovića!

Ipak, utakmicu su obilježili nehumani uslovi za igru, nekoliko prekida zbog kvarova na reflektorima, prolomi oblaka i snažan vjetar, koji su onemogućili kvalitetnu partiju Banjalučana, ali i izabranika Gorana Sablića.

U takvim okolnostima, bolje su se snašli domaći fudbaleri i zasluženo osvojili tri boda pogocima Dine Ćorića u 23. minutu i Dejana Čabraje u drugom poluvremenu iz jedanaesterca.

Crveno-plavi su na “Pecari” generalno odigralo lošu utakmicu osim u finišu prvog i pri kraju drugog dijela kad su stvorili nekoliko solidnih šansi preko Gorana Galešića i Mahira Karića, ali je u prvoj situaciji sjajno reagovao golman domaćina Luka Bilobrk, dok se u drugoj spetljao napadač Borca.

Bio je ovo treći poraz Banjalučana u tekućoj sezoni, a četvrti trijumf Širokobriježana, koji su “skočili” na treću poziciju na tabeli, dok je Borac ostao na šestom mjestu.

Problemi sa reflektorima

Odmah na početku susreta, u 13. minuti, desio se prekid zbog toga što je dio svjetala na reflektorima otkazao.

U 45. minuti problemi sa reflektorima su se nastavili, te je susret prekinut drugi put. Umjesto devet minuta nadoknade, u prvom poluvremenu se igralo čak 15 minuta više.

U 64. minuti Dujaković je srušio Menala u kaznenom prostoru i Široki je dobio priliku da udvostrući prednost. Ipak, kada se Čabraja spremao da izvede penal, struje je na Pecari u potpunosti nestalo, te se na nastavak susreta čekalo 14 minuta.

Izvor: Mondo.ba / Klix / Foto: jabuka.tv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-porazen-u-sirokom-brijegu-reflektori-prekinuli-mec-tri-puta/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot