Formiran Vaterpolo klub Borac!

Objavljeno: 9. 9. 2017 u 15:50h

Porodica banjalučkih crveno-plavih bogatija je za još jedan sportski kolektiv – Vaterpolo klub Borac!

Prvi čovjek vaterpolista Borca Davor Josipović, koji je inače dosadašnji trener mlađih kategorija u Vaterpolo klubu Banjaluka, pojasnio je u izjavi za MONDO klupske ciljeve obnovljenog banjalučkog kluba.

“Ciljevi su jednostavni, kao i u mom dosadašnjem radu u VK Banjaluka, gdje sam vodio mlađe kategorije, tako ćemo formirati sve ekipe od najmlađe do seniorske. Seniori će u svojoj konkurenciji se takmičiti u prvenstvu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Osim toga, plan je i da se nastupamo u sistemu Vaterpolo saveza Srbije u nekoj od njihovih liga”, izjavio je Josipović našem portalu.

Prema njegovim riječima, razlog njegovog odlaska iz tabora šampiona Bosne i Hercegovine je neslaganje u idejama i perspekitivi banjalučkog vaterpola.

“Imamo različita viđenja kad je riječ o napretku kluba i uopšte razvoja ovog sporta u budućnosti u Banjaluci, pa je svako krenuo svojim putem”.

Josipović je dodao da je velikih navijač svih selekcija i klubova koja nose ime Borac.

“Počeli smo da sarađujemo sa svim klubovima iz Borčeve sportske porodice, a najviše nam je u susret izišao Omladinski košarkaški klub Borac”, podvukao je Josipović uz konstataciju i da će vaterpolisti Borca dobiti svoje termine na Gradskom olimpijskom bazenu.

Izvor: Mondo/Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/formiran-vaterpolo-klub-borac/||claudebot