BK Slavija pred odustajanjem od regionalne lige

Objavljeno: 7. 9. 2017 u 16:57h

Nastup boksera Slavije u nastavku regionalne lige je pod velikim znakom pitanja.

Banjalučani su već propustili meč protiv Spartaka, a šef stručnog štaba Božidar Pejaković tvrdi da ekipa neće putovati ni u Bijeljinu, na duel s Radnikom, koji je zakazan za 14. septembar.

“Nismo odradili pripreme, momci nisu dobili stipendije već nekoliko mjeseci, a treneri su od januara primili samo jednu platu. Niko od naših boksera nije bio na kampu u Trebinju i jedini smo klub koji je propustio to okupljanje. Situacija u klubu je zaista ozbiljna. Grad Banjaluka nas je podržao, međutim, Upravni odbor ne radi u punom kapacitetu, a bokseri i treneri su prepušteni sami sebi. Situacija je zaista teška i sve ovo, čini mi se, Slaviju vodi ka ponoru. Klubu koji bi trebalo da bude perjanica sporta u Republici Srpskoj prijeti gašenje”, rekao je Pejaković.

Bokseri Slavije u dosadašnjem toku lige odradili su četiri meča, zabilježivši pobjedu i tri poraza.

Izvor: blic.rs / Autor: B.Božić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bk-slavija-pred-odustajanjem-od-regionalne-lige/||claudebot