Bizaran prekid utakmice Radnik – Borac!

Objavljeno: 6. 9. 2017 u 19:37h

Prijateljski duel banjalučkog Borca i Radnika iz Surdulice u Staroj Pazovi prekinut je u 78. minutu, nakon što se povrijedio glavni sudija susreta Majo Vujović.

S obzirom da su na meču bila prisutna samo još dvojica pomoćnika, Svetozar Živin i Milan Šutulović, posljednjih desetak minuta nije odigrano.

U trenutku prekida Surduličani su vodili 1:0, golom Ivana Markovića u 10. minutu.

Trener Banjalučana Zoran Milinković na ovom meču isprobao je i igrače koji nisu imali minutažu u zvaničnim mečevima, a na današnjoj utakmici na klupi zajedno s njim sjedio je novi pomoćnik Zoran Lončar.

Podsjetimo, prije današnjeg susreta, Borac je odigrao još jedan kontrolni meč pod vođstvom novog šefa stručnog štaba, u kojem je deklasiran drugoligaš Republike Srpske Alfa Modriča 7:0.

Radnik (Surdulica)-  Borac 1:0 (1:0)

RADNIK (SURDULICA): Vasiljević, Mladenović, Marković, Podunavac, Purović, Pešić, Dejić, Dimitrijević, Petrović, Memsa, Plavšić. Još su igrali: Ivanović, Kjasa, Stojanović. Trener: Simo Krunić.

BORAC: Avdukić, Dujaković, Zekanović, Raspudić, Janičić, V. Danilović, Radulović, Galešić, Čudić, Veselinović, Karić. Još su igrali: Modić, Kondić, Puzigaća, Ojdanić, I. Danilović, Guberac, Burazor, Maksimović, Suzuki, Mirković, Kunić. Trener: Zoran Milinković.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bizaran-prekid-utakmice-radnik-borac/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])