Borac protutnjao Posavinom (Foto) (Video)

Objavljeno: 4. 9. 2017 u 10:41h

Banjalučani ubjedljivo slavili u Modriči protiv drugoligaša Srpske, na debiju novog trenera Zorana Milinkovića.

Debi Zorana Milinkovića na klupi banjalučkog Borca bio je izuzetno uspješan, s obzirom da su “crveno-plavi” u Modriči, pod svjetlošću reflektora, protiv lidera drugoligaškog “Zapada” Srpske, Alfa Modriče, slavili ubjedljivo 7:0 (3:0).

Dva gola za goste postigao je Mladen Veselinović, bivši fudbaler Modričana, dok su se u listu strijelaca upisali još Vladan Danilović, Petar Kunić, Miloš Čudić, Ivan Delić i Bojan Burazor.

Premijerligaš iz grada na Vrbasu u Posavinu je doputovao u poprilično jakom sastavu, kako bi novi strateg stekao što bolji uvid u snage sa kojim raspolaže, pred izuzetno težak meč narednog vikenda u bh. eliti.

Borac će na “Pecari” gostovati ekipi Širokog Brijega u nedjelju, u sedmom kolu Premijer lige BiH, na kojoj će Milinković zvanično debitovati kao šef stručnog štaba.

Alfa Modriča – Borac 0:7 (0:3)

Alfa Modriča: Tripić, Lazarevski, Buljić, Radić, Kojić, Lukić, M. Ilić, N. Prljeta, R. Prljeta, Šuka, Tadić. Još su igrali: Knežević, N. Ilić, Demonjić, Galešić, Sarkić, Đurić, Karamanović, Pejić. Trener: Drago Svitlica.

Borac: Avdukić, Kondić, Zekanović, Janičić, Raspudić, V. Danilović, Radulović, Galešić, Mirković, Veselinović, Karić. Još su igrali: Modrić, Guberac, I.Danilović, Burazor, Delić, Kunić, Suzuki, Čudić, Đorđević, Pašagić, Ojdanić. Trener: Zoran Milinković.

Poklon

Potpredsjednik Alfa Modriče Ilija Jevtić pred početak susreta uručio je umjetničku sliku direktoru Banjalučana Oliveru Jandriću.

Izvor: Mondo / Foto: Vito Mrkonjić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-protutnjao-posavinom-foto-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])