Radojičić i Stevandić na kuglaškom turniru

Objavljeno: 2. 9. 2017 u 15:00h

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas u ovom gradu kuglaški turnir Međunarodne policijske asocijacije /IPA/ na kome učestvuju ekipe iz sedam zemalja.

Radojičić je istakao da građani Banjaluke vole sport i da su srećni kada je njihov grad domaćin međunarodnih sportskih takmičenja.

“Kuglanje je jedan od sportova u kome je Banjaluka imala dugu tradiciju. Ovo takmičenje je specifično jer je riječ o policijskim službenicima, što je važno radi njihove međusobne komunikacije i saradnje u vremenu kada imamo globalne bezbjednosne izazove”, rekao je novinarima Radojičić.

Predsjednik Regionalnog IPA kluba Banjaluka Srđan Tubić naveo je da na takmičenju učestvuje više od 80 kuglaša.

“Važno je i što na ovaj način produbljujemo našu saradnju i stvaramo velika prijateljstva. Ovdje su kuglaši iz BiH, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Rumunije”, kaže Tubić.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, koji je prisustvovao otvaranju, rekao je da je Banjaluci čast što je domaćin ovakvog turnira.

“Nama je čast da ovdje budu promovisani ideali dobrog druženja i saradnje i vjerujem da će tako biti i u budućnosti”, dodao je Stevandić.

Kuglaški turnir biće zatvoren večeras.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/radojicic-i-stevandic-na-kuglaskom-turniru/||claudebot