Novi spektakl u “Boriku”: Partizan stiže u Banjaluku

Objavljeno: 2. 9. 2017 u 10:39h

Nova rukometna poslastica u Banjaluci! Poslije Crvene zvezde u Sportsku dvoranu “Borik” dolaze rukometaši Partizana koji će odmjeriti snage sa Borcem.

U ovom trenutku nije preciziran tačan termin odigravanja ovog prijateljskog susreta, a najvjerovatnije da će to biti 9. septembar.

“Već smo obavili razgovor sa ljudima koji vode brigu o Rukometnom klubu Partizan. Odmah su pristali da dođu u našu sredinu i vrlo brzo biće utvrđen tačan termin odigravanja ovog prijateljskog megdana. Ukoliko to ne bude 9. septembar onda ćemo dgovoriti neki drugi termin koji odgovara i našim sportskim prijateljima iz Beograda” – istakao je Vladimir Branković, direktor Rukometnog kluba Borac.

U banjalučkom premijerligašu očekuju kako će Sportska dvorana „Borik“ i ovog puta biti adekvatno popunjena. Čak se nadaju da bude i više gledalaca nego što je to bio slučaj nedavno kada kada su gostovali rukometaši Crvene zvezde.

“Prije izvjesnog vremena Borac i Partizan igrali su u regionalnoj Seha ligi. Tada je banjalučki hram sporta bio pretijesan i nije mogao da primi sve one koji su željeli da gledaju ovaj okršaj. S toga se iskreno nadamo da će se nešto slično desiti i ovog puta, jer suvišno je pričati kako su i Crvena zvezda i Partizan magnet za publiku” – dodao je direktor šampiona BiH iz Gospodske ulice.

Naš sagovornik je potom naglasio kako se na organizacionom planu dosta toga uradilo u minula dva mjeseca.

“Možemo biti zadovoljni, jer smo doveli nekoliko sponzora. Ovom prilikom pozivam i ostale privrednike grada Banjaluka da dođu i podrže rad Rukometnog kluba Borac. Ono što možemo obećati, a to je, da će naši igrači dobrim igrama i rezultatima na terenu opravdati njihova ulaganja” – kategoričan je Vladimir Branković.

Rukometaši Borca sutra (subota) igraju test utakmicu sa ekipom Hapole Rišon iz Izraela. Ovaj susret biće odigran u Sportskoj dvorani „Borik“ sa početkom od 16 časova.

Izvor: Srpskacafe/S. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/novi-spektakl-u-boriku-partizan-stize-u-banjaluku/||claudebot