Borcu kazna zbog neprimjerenog transparenta? (Foto/Video)

Objavljeno: 28. 8. 2017 u 15:14h

Borac i Sarajevo remizirali su u derbiju 1:1, a nakon susreta u Banjaluci, Disciplinska komisija fudbalskog saveza BiH imaće pune ruke posla.

Veliki derbi šestog kola Premijer lige BiH između Borca i Sarajeva pred oko 7.500 gledalaca u Banjaluci završen je remijem 1:1.

Publika na Gradskom stadionu mogla je da vidi borbenu utakmicu, koja je, osim dobrog fudbala, donijela i neke ružne scene, zbog kojih će mnogo posla imati Disciplinska komisija fudbalskog saveza BiH

Delegat susreta Davor Ristović iz Istočnog Sarajeva detaljno je opisao zbivanja na stadionu u Banjaluci, tako da će Borac, evidentno, i nakon ovog kola biti kažnjen od strane “disciplinaca” FS BiH.

“Organizacija utakmice po propozicijama takmičenja sa propustima zbog korišćenja pirotehničkih sredstava od strane domaćih navijača, kao i isticanje transparenata nesportskog sadržaja”, napisao je Ristović, između ostalog.

Dakle, “crveno-plave” čeka kazna zbog upotrebe pirotehnike od strane najvatrenijih pristalica “Lešinara”, kao i isticanja neprimjerenog transparenta.

Takođe, tokom drugog poluvremena dječaci zaduženi za nosila bukvalno su ispustili na zemlju povrijeđenog fudbalera Sarajeva Almira Bekića, nakon čega se stvorila velika gužva na terenu.

http://www.dailymotion.com/video/x5yf79q

Borac će, sasvim sigurno, i zbog ovog slučaja snositi sankcije.

I Sarajlije čeka kazna, odnosno njihovog službenog predstavnika, koji se ponašao neprimjereno u finišu susreta.

“U 96. minuti utakmice odstranjen je predstavnik gostujuće ekipe Faruk Ihtijarević zbog psovke upućene glavnom sudiji utakmice”, dodao je Ristović.

Izvor: Mondo/Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borcu-kazna-zbog-neprimjerenog-transparenta-fotovideo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])