Borac vodio do 52. minuta i – izgubio

Objavljeno: 27. 8. 2017 u 10:03h

Rukometaši Borca poraženi su od ekipe Vidovec rezultatom 26:28, u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u ovom hrvatskom gradu.

Banjalučani su poklekli u finišu, pošto su sve do 52. minuta imali prednost koja je u pojedinim trenucima iznosila četiri gola. Ipak, u završnici se razbranio domaći golman Alen Grd, koji je odbranio čak tri sedmerca. Tako je hrvatski drugoligaš na krilima njegove partije stigao do preokreta i trijumfa. Pobjednike je predvodio Kristijan Štefičar, strijelac sedam golova. Na drugoj strani, istakao se Vladan Đurđević, koji je osam puta pogađao metu.

Korisna provjera

Bila je ovo dobra prilika da trener šampiona BiH, Bojan Unčanin vidi koliko je njegov tim napredovao u odnosu na nedavne nastupe na tradicionalnom turniru koji je odigran u Doboju.

“Mogu da budem zadovoljan igrom u prvom poluvremenu. U drugom dijelu nije sve funkcionisalo kako treba i na tome ćemo raditi do početka sezone. Jasno je da, prije svega, moramo popraviti igru u odbrani” – izjavio je Unčanin.

“Crveno-plavi” sada se okreću nastavku priprema za novu sezonu koja počinje 16. septembra. Dobro je poznato da je Borac slobodan u prvom kolu, a prvi prvenstveni duel imaće sedam dana kasnije pred svojim navijačima protiv Maglaja.

“Osim redovnih treninga odigraćemo još tri kontrolne utakmice, a sve sa ciljem da potpuno spremno dočekamo predstojeću takmičarsku sezonu. Već u srijedu, 30. avgusta ugostićemo Crvenu zvezdu iz Beograda, dok ćemo 2. septembra odmjeriti snage sa timom Hapoel Rišon iz Izraela. Još tražimo protivnika sa kojim ćemo imati generalku uoči početka novog prvenstva koje za nas počinje 23. septembra” – naglasio je Unčanin.

U srijedu protiv Crvene zvezde

U klubu se uveliko pripremaju za predstojeći spektakl koji je zakazan za srijedu, 30. avgusta. Gost banjalučkog premijerligaša su rukometaši Crvene zvezde, koji su oduvijek bili magnet za publiku u gradu na Vrbasu i vjerovatno će biti i ovog puta. Susret se igra u Sportskoj dvorani “Borik” sa početkom u 19 časova, a ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti po cijeni od pet konvertibilnih maraka.

Izvor: Srpskacafe/ S. Babić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-vodio-do-52-minuta-i-izgubio/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])