KKI Vrbas u Rumuniji: Opravdati ulogu favorita!

Objavljeno: 25. 8. 2017 u 13:33h

Članovi Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ sa dosta optimizma su otputovali za Oradeu!

Banjalučani će u ovom rumunskom gradu učestvovati na tradicionalnom turniru koji će biti odigran sutra, 26. avgusta u 11 časova. Šampioni NLB lige u polufinalu odmjeriće snage sa ekipom Heroji iz poljskog grada Krakova, a u drugom duelu sastaće se Oradea i Karslrue.

Na ovu smotru otputovali su zahvaljujući razumijevanju menadžmenta Tvornice obuće „Bema“.

“Kada smo nedavno gostovali u slovenačkom gradu Kidričevu finasijski nam je pomogao gradonačelnik Igor Radojičić. Sada je „Bema“ stala uz nas i omogućila našim igračima da ponovo učestvuju na jakom turniru u Oradei. Nadamo se da će dostojno reprezentovati Banjaluku i Republiku Srpsku kao što su to činili i ranije” – istakao je Marinko Umičević, tehnički direktor „Beme“ i ujedno prvi čovjek KKI „Vrbas“.

Uprava uz igrače

Uprava jednog od najtrofejnijih klubova u Banjaluci, ali i Republici Srpskoj i BiH uvijek je uz svoje igrače.

“Svi živimo kao jedan i kada je tako onda i ne čudi što iz godine u godinu bilježimo sjajne rezultate. Tako je bilo do sada, tako će biti i u vremenu koje dolazi. A, našu ekipu u novom takmičarskom ciklusu očekuju novi izazovi i sigurni smo da će i dalje nastaviti da osvajaju trofeje” – sa optimizom je poručio Marinko Umičević.

Mladen Šipka, član najužeg klupskog rukovodstva „Vrbasa“, nada se dobrom rezultatu u Rumuniji kao i u novoj sezoni.

“Naša ekipa je u tri navrata osvajala prvo mjesto na prestižnom turniru u Oradei. Ono u što smo svi sigurni, a to je, da neće razočarati i da će sve učiniti da se kući vrate sa peharom. Poslije toga čeka nas početak NLB lige kao i novi šampionat BiH u kojima želimo ponovo da budemo najbolji” – kategoričan je Šipka.

Raspoloženje na niovu

Ekspedicija Košarkaškog kluba „Vrbas“ je vidno raspoložena krenula put Rumunije.

“Iako na ovaj turnir idemo bez Ante Štimca i Ademira Demirovića, mišljenja sam da imamo kvalitet da opet podignemo pobjednički trofej. Malo će nam biti problem taj što smo tek na početku priprema, ali ponavljam još jednom imamo snage i volje da završimo na prvom mjestu” – naglasio je Igor Ignjatović, kapiten banjalučkog sastava.

Biljana Nedić, jedina dama u ekipi višestrukih šampiona Jadrana, Republike Srpske i BiH, takođe očekuje pobjedu u Oradei.

“Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo. Tako će biti i na ovom dosta jakom turniru na kojem će nam prvi rival biti ekipa iz Krakova. Nikog nećemo potcijeniti, ali ni precjeniti, pa valjda smo mi šampioni” – poručila je Biljana Nedić.

Izvor: Srpskacafe/S. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kki-vrbas-u-rumuniji-opravdati-ulogu-favorita/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])