KKI Vrbas uprkos fantastičnim rezultatima nema sredstava

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 16:59h

Košarkaški klub invalida VRBAS  trenutno se nalazi na Ljetnoj školi sporta u Trebinju, zajedno sa ekipama Bijeljine i Gradiške zahvaljujući Ministarstvu porodice, omladine i sporta.

“Igrači su smješteni u Domu učenika u Trebinju. Moramo da kažemo da imamo malih problema u vidu barijera za kolica jer se radi o osobama oboljelim od paraplegije. Trebalo bi zajedno sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta riješiti problem prilaza u kupatila i sobe, dok smo zadovoljni sa hranom i drugim uslugama.

Boravak u Kampu je ujedno i početak priprema za novu sezonu i za odlazak na međunarodni trunir u Rumuniju u grad Oradea, koji se održava u periodu od 25. do 27. avgusta ove godine, gdje KKI VRBAS brani titulu.

Trenutno se nalazimo u teškoj finansijskoj situaciji, neprijatno nam je ponovo tražiti novac od gradonačelnika Banjaluke gospodina Igora Radojičića, koji nam je do sada bezbroj puta pomagao, pa će najvjerovatnije Tvornica obuće Bema po ko zna koji put riješiti ovaj problem.

Na pragu smo dogovora da se Ademir Demirović vrati u KKI VRBAS iz italijanske lige iz ekipe Castelvecchio, razgovori su u završnoj fazi mada Italijanima nije svejedno da izgube najboljeg igrača u ovom dijelu Evrope”, navodi se u saopštenju KKI Vrbas.

Izvor: Blmojgrad/Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kki-vrbas-uprkos-fantasticnim-rezultatima-nema-sredstava/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot