Borac poražen na startu dobojskog turnira

Objavljeno: 16. 8. 2017 u 10:17h

Rukometaši banjalučkog Borca, juče su u prvoj utakmici na tradicionalnom 49. TV turniru šampiona u Doboju, poraženi od Sankt Peterburga 26:28. U drugom meču grupe A, Vintertur je savladao Tatran Prešov rezultatom 28:23.

Iako im je ovo bila prva zvanična utakmica od početka priprema, Banjalučani su pružili dobru partiju i bili sasvim ravnopravni tokom cijele utakmice sa ekipom iz samog vrha ruskog rukometa. Momci trenera Bojana Unčanina su u prvom poluvremenu bili bolji i imali i tri gola prednosti, ali su Rusi u drugom poluvremenu imali više snage i na kraju ostvarili prvu pobjedu na turniru.

U redovima Borca najefikasniji je bio Vladan Đurđević sa sedam postignutih golova, Daničić je dao šest, a kapiten Ćelić pet. Golman Beširević je u drugom poluvremenu imao 11 odbrana.

Naredni meč na dobojskom turniru Borac igra danas od 17.30 časova, a protivnik je švajcarski Vintertur. U četvrtak, od 21.00 čas, Borac igra protiv Tatrana.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-porazen-na-startu-dobojskog-turnira/||claudebot