RK Borac m:tel pripremio novine u vezi sezonskih, pres i zlatnih karata

Objavljeno: 15. 8. 2017 u 12:51h

RK Borac m:tel je za svoje vjerne navijače, sponzore, prijatelje Kluba i novinare u novoj sezoni pripremio novine u vezi sezonskih, zlatnih i press karata.

Sezonske karte

Cijena ove karte iznosi 70 KM, a svi navijači imaće besplatan ulaz na sve utakmice koje RK Borac m:tel ove sezone bude igrao na domaćem terenu. Svaka sezonska karta imaće bar kod, na osnovu kojeg će se voditi evidenciju o redovnosti dolaska na utakmice.

Najvjerniji navijači, vlasnici sezonske karte, na kraju sezone biće adekvatno nagrađeni. Takođe, vlasnici ove karte ostvariće popust na kupovinu kod sponzora i prijatelja RK Borac m:tel u iznosu od 10 do 20 odsto (prodavnice sportske opreme, knjižare, zdravstvene ustanove…), o čemu će biti blagorevemno i adekvatno informisani na sajtu i fb stranici RK Borac.

Za sve koji sezonsku kartu kupe do 8. septembra, moći će je dobiti po akcijskoj cijeni od 50 KM.

Zlatne karte

Kao i kupovinom sezonske karte, vlasnici zlatne karte moći će besplato da uđu na sve utakmice koje RK Borac m:tel u narednoj sezoni bude igrao kao domaćin. Osim toga, vlasnici ove karte, koja ce koštati 300 KM, imaće i brojne druge pogodnosti. Između ostalog, kako bi izbjegli gužvu na ulazu u dvoranu, vlasnici zlatne karte ulaziće na poseban ulaz, imace pristup VIP salonu, u kojem ćemo besplatno služiti hranu i piće, a gdje će se moći družiti i sa ostalim sponzorima i vlasnicima zlatne karte. I vlasnicima ove karte biće omogućen  popust pri kupovini u objektima naših sponzora i prijatelja Kluba.

Press karte

Od ove sezone posebna pažnja biće usmjerena ka predstavnicima medija. S obzirom na to, pripremljene su i posebne PRESS karte za novinare, za koje su osim besplatnog ulaza, predviđene i brojne pogodnosti. Karte će biti izdavane na zahtjev redakcija. Takođe, od sljedeće takmičarske sezone, ulaznica za utakmice RK Borac m:tel koštace 5 KM, a djeca do 12 godina i penzioneri moći će  besplatno da uđu. Zbog izrade softvera za praćenje/skenranje kartica, početak prodaje sezonskih i zlatnih karata ce biti prolongiran za 21. avgust.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rk-borac-mtel-pripremio-novine-u-vezi-sezonskih-pres-i-zlatnih-karata/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])