Borac pao za sedam minuta

Objavljeno: 14. 8. 2017 u 16:16h

Fudbaleri Borca u derbiju četvrtog kola Premijer lige poraženi su na “Grbavici” od Željezničara sa 1:2 iako su imali prednost punih 46 minuta.

Izabranici Željka Vranješa dobro su otvorili utakmicu i već u 16. minutu došli do prednosti. Goran Galešić je izveo slobodan udarac sa desne strane, a kapiten Boris Raspudić samo je malo zakačio loptu što je bilo dovoljno da ona završi iza leđa Vedrana Kjosevskog. Bivši igrač Borca Saša Kajkut u igru je ušao u 61. minutu, a samo nekoliko sekundi kasnije u svom prvom dodiru sa loptom postigao je prvenac u dresu Željezničara. Tim sa “Grbavice” do pobjede je došao u 68. minutu golom Asima Zeca.

“Dobro smo stajali na terenu, imali povoljan rezultat, a onda je odlučilo tih kobnih nekoliko minuta. Umjesto da ih “sahranimo” kontrama i polukontrama koje smo imali, mi primimo dva gola. Kod prekida smo dozvolili Kajkutu da ostane sam i onda je sve krenulo nizbrdo. Najžalosnije je što smo ih imali, stvorili smo nekoliko sjajnih šansi, koje nismo uspjeli da ih realizujemo” – naglasio je Vranješ.

Priliku da prekinu seriju od dva vezana poraza Banjalučani će imati iduće nedjelje kada na Gradski stadion stiže Vitez.

“Sada imamo dvije vezane utakmice na svom terenu protiv Viteza, a onda sa Sarajevom. U ovom trenutku razmišljamo samo o prvoj, koju jednostavno moramo dobiti, a tek poslije toga ćemo razmišljati o duelu protiv tima sa “Koševa” – dodao je Vranješ.

Treba istaći da su navijači Željezničara, popularni “manijaci” tokom cijelog meča vrijeđali pristalice Borca, ali i same igrače banjalučkog tima. Veoma često sa njihove strane tribina čuli su se i ratni pokliči. U jednom trenutku podigli su transparent u kojem govore o “nekom novom ratu”, ali i da je borčevcima mjesto preko Drine. Na njemu je pisalo:

“Na oborcima sa letvama prave ste dase, a malo ranije ste u svom gradu bježali od goloruke mase. Častan borac zna da bitka je djelić rata u kojem svaki lešinar odleti preko Drine kod brata”.

Sada su na potezu nadležni organi FS BiH i biće jako zanimljivo vidjeti kako će oni reagovati na ove parole.

Izvor: Glassrpske/Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-pao-za-sedam-minuta/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])