Mladost u Banjaluci do prvog mjesta (Foto)

Objavljeno: 7. 8. 2017 u 09:43h

Derbi trećeg kola Premijer lige BiH između Borca i Mladosti završio se rezultatom 0:1 za goste.

Ekipa Željka Vranješa je zabilježila prvi poraz od povratka u bh. elitu. Bodove sa Gradskog stadiona je odnijela ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja i time postala lider Premijer lige BiH.

Borac- Mladost DK 0:1 (0:0)

Publika na Gradskom stadionu je doživjela šok već u prvom napadu na utakmici kada su gosti preko Šišića došli do vodstva od 0:1. Da stvari za Borac budu još gore pobrinuo se Ojdanić koji je nekoliko minuta kasnije zaradio crveni karton.

Nakon što su se oporavili od početnog šoka Banjalučani su svim silama krenuli po izjednačenje, pri tom ostavljajući dosta prostora iza leđa za kontra napade Mladosti, i izborili su penal u 16. minutu koji Puzigaća nije pretvorio u gol.

Pred sam kraj prvog dijela igre Galešić je iz slobodnjaka sa 30 metara “polomio” prečku gola gostiju ali se na odmor otišlo sa 0:1.

Do kraja susreta viđena je odlična prilika Karića koji je izašao “jedan na jedan” ali mu je golman  Velić odlično skinuo šut.

Navijači Borca su u 57. minutu utakmice istakli transparent sa natpisom “oluja zločin bez kazne”.

Premijer liga, 3. kolo:

Krupa – Sloboda 0:0

Borac – Mladost DK 0:1 (0:1)

  • /Šišić 1/

Sarajevo – GOŠK 0:1 (0:0)

  • /Ramić 20/

Subota:

Radnik – Zrinjski 2:1 (1:0)

  • /Srećković 44, Glišić 84 – Barišić 58/

Željezničar – Vitez 1:0 (0:0)

  • /Ćosić 63 autogol/

Petak:

Široki Brijeg – Čelik 4:0 (2:0)

  • /Krstanović 35, 37, 54, Begonja 51/

TABELA: Mladost 9, Radnik 7, Široki Brijeg 6, Borac 6, Zrinjski 6, Željezničar 6, Sarajevo 3, GOŠK 3, Krupa 3, Vitez 1, Sloboda 1, Čelik 0

Izvor: Mondo / Foto: Nebojša Šatara/Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/mladost-u-banjaluci-do-prvog-mjesta-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])