KKI Vrbas sve jači: Vratio se Ademir Demirović

Objavljeno: 4. 8. 2017 u 16:49h

Ademir Demirović u narednoj sezoni braniće boje Košarkaškog kluba invalida Vrbas. Angažovanjem Demirovića u redovima Banjalučana očekuju da će i naredne sezona biti plodonosna.

Poslije godinu dana provedenih u ekipi Kastelvekija iz Italije, ovaj sjajni igrač odlučio je da se vrati među Banjalučane. Njegovim dolaskom aktuelni šampioni Jadrana, BiH i Republike Srpske biće kudikamo jači za obaveze koje ih očekuju u narednom periodu.

“Radi se o odličnom igraču i sigurno je da će za našu ekipu biti veliko pojačanje. Ademir Demirović već je ostavio dubog trag u našem klubu i moram priznati da se rado vratio u staro jato. Nije nam trebalo mnogo da razgovaramo na temu njegovog povratka u našu sredinu. U dvije-tri riječi smo se dogovorili i očekujemo u narednih nekoliko dana da sa njim sklopimo ugovornu obavezu”, izjavio je predsjednik KKI Vrbas Marinko Umičević.

Angažovanjem Demirovića u redovima Banjalučana očekuju da će i naredne sezona biti plodonosna.

“Imali smo i ranije jaku ekipu u kojoj su prednjačili Mufid Čejvan, Ante Štimac, Vlado Švraka, Elvir Modronja, Igor Ignjatović i drugi. Sada ćemo biti još snažniji i svi smo ubijeđeni da ćemo i u novom takmičarskom ciklusu osvojiti pregršt trofeja”, optimista je Umičević.

Članovi Košarkaškog kluba invalida Vrbas trenutno se nalaze na odmoru. Sada je izvjesno da će od 13. avgusta boraviti u kampu u Trebinju gdje imaju dobre uslove za rad. Krajem ovog mjeseca ekipa će nastupiti na jakom turniru u rumunskom gradu Oradea.

Izvor: srpskacafe.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kki-vrbas-sve-jaci-vratio-se-ademir-demirovic/||claudebot