Marić posljednje pojačanje Borac m:tela

Objavljeno: 31. 7. 2017 u 16:10h

Posljednje pojačanje Borac m:tela u ljetnom prelaznom roku je dosadašnji rukometaš Goražda Armin Marić (24).

On igra na poziciji lijevog i srednjeg beka, a u Banjaluci će ostati najmanje do kraja sezone. Njegovi kvaliteti dobro su poznati treneru Bnojanu Unčaninu, koji ga prati već nekoliko godina. Primijetio ga je u Trebinju prije četiri, pet godina, a želio je da ga dovede i dok je bio trener Prijedora.

“Tada nisam uspio, ali sada su se kockice posložile. On je godinama najbolji rukometaš Goražda i vjerujem da će nam donijeti dodatni kvalitet i konkurenciju na spoljnim pozicijama. Njegovim angažovanjem praktično smo završili ovaj prelazni rok i mislim da imamo ekipu koja je spremna da se nosi sa svima”, rekao je Unčanin.

Prije Marića u Borac su stigli golmani Bojan Ljubišić i Slađan Subotić, te rukometaši Nemanja Bezbradica, Marko Komnenović i Dean Šešić. Iako je bilo najava da će ekipu aktuelnog šampiona BiH pojačati još jedan igrač na poziciji pivota, to se neće desiti, jer je danas posljednji dan prelaznog roka u BiH.

“Bili smo u pregovorima sa nekoliko igrača, ali smo odlučili da bar prvi dio sezone završimo sa Đorđem Ćelićem. Njemu će kao i prošle godine pomagati Duško Hercegovac, koji je napredovao i u odbrani i u napadu. Prvoj ekipi biće priključen i mladi Luka Grahovac tako da ćemo imati tri pivota”, rekao je Unčanin.

Sa ekipom trenira i Vladan Knežević koji je ponikao u Borcu, a potom igrao za Metaloplastiku, a u idućih nekoliko dana trebalo bi da budu riješeni papiri kako bi bio registrovan. Banjalučani treniraju dva puta dnevno od 25. jula, a akcenat je još uvijek na sticanju kondicije i snage. Tako će biti i u idućih desetak dana, a nekoliko dana uoči nastupa na Međunarodnom TV turniru šampiona u Doboju počeće ozbiljniji rad sa loptom. Prve utakmice Borac će odigrati u Doboju (14. – 19. avgust), a poslije toga slijedi serija prijateljskih mečeva sve do početka prvenstva koje je planirano za 16. septembar.

Sestra već igrala u Banjaluci

Armin Marić je brat bivše rukometašice Borca Armine Marić koja je prije nekoliko godina sa dosta uspjeha nosila dres “osica”. Ona se sa Borcem radovala titulama i trofejima u Kup takmičenju, pa će Armin imati dodatni motiv da ponovi sestrin uspjeh sa “crveno-plavima”.

Izvor: Glas Srpske / Autor: Dušan Repija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/maric-posljednje-pojacanje-borac-mtela/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])