Završen turnir u fudbalu na pijesku u Banjaluci

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 18:22h

Ekipa Rekreativci osvojila je prvo mjesto na drugom turnir u fudbalu na pijesku u Banjaluci. Oni su u finalu poslije boljeg izvođenja penala savladali Tropik tim 2 sa 2:1, a poslije 20 minuta rezultat je bio 1:1.

Momci koji su nekada igrali za banjalučke fudbalske klubove pokazali su da magija nije nestala sa kojom godinom i nekoliko kilograma više na leđima, te su zasluženo osvojili pehar, medalje i nagradu od 500 maraka. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu: Dejan Kljajić, Oliver Gačić, Relja Đerić, Darko Jelić, Alen Lukajić, Slađan Lackanović, Dragan Tucanović i kapiten Srđan Tomašević.

Fudbalerima Tropik tima 2 pripala je nagrada od 300 maraka, su momci koji su nastupali za kafe La Manš za treće mjesto dobili medalje i 150 maraka. Četvrta je bila ekipa Borika. Na turniru je nastupilo 12 ekipa, a publika na „Akvani“ mogla je da vidi nekoliko zaista dobrih utakmica i mnogo atraktivnih poteza. Organizator drugog turnira koji je održan u sklopu 64. Ljeta na Vrabsu bila je Asocijacija za sport i rekreaciju, a da sve protekne kako treba pobrinuli su se i sponzori Moj market, Banjalučka pivara, Dukat i Jana. Do kraja „Ljeta na Vrbasu“ još će biti odigran turnir u odbojci na pijesku koji počinje u petak, a nagradni fond iznosi 3.000 maraka.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/zavrsen-turnir-u-fudbalu-na-pijesku-u-banjaluci/||claudebot