RK Borac m:tel: Mikiću direktorska fotelja!

Objavljeno: 19. 7. 2017 u 19:11h

Nekadašnji prvotimac “crveno-plavih” imenovan za novog sportskog direktora Banjalučana.

Uspješna igračka karijera je iza Mirka Mikića (31), koji je zbog učestalih problema sa povredama prerano završio druženje s loptom prošlog ljeta.

Nekadašnjem prvotimcu banjalučkih “crveno-plavih”, kasnije i treneru mlađih selekcija, sada je povjerena nova funkcija u klubu. Mikić je, odlukom uprave RK Borac m:tel, postavljen za novog sportskog direktora Banjalučana.

Trofejni sportista sada će iz fotelje predvoditi “Velikana iz Gospodske”, a na ovoj funkciji zamijenio je Gorana Malića.

“Poslije odlaska Gorana Malića ostalo je upražnjeno mjesto sportskog direktora. Mislim da smo povukli dobar potez, jer je Mirko Mikić dugo godina nosio ‘crveno-plavi’ dres. Istovremeno, radi se o čovjeku koji ima sve kvalitete neophodne da odgovori funkciji koju mu je povjerio Upravni odbor. U toku sljedeće sedmice biće potpisan i ugovor”, izjavio je za portal “Srpska Cafe” direktor Banjalučana Vladimir Branković.

Ovakav potez sigurno će pozdraviti svi u gradu na Vrbasu, s obzirom da je nastavljen trend povratka Borčeve djece u klub.

Izvor: Srpskacafe/S.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rk-borac-mtel-mikicu-direktorska-fotelja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])