FK Borac: Novi pravilnik o konzumaciji jela i pića na Gradskom stadionu

Objavljeno: 18. 7. 2017 u 18:31h

Utakmicom protiv Čelika, koja je na programu 23. jula na Gradskom stadionu u Banjaluci, Borac otvara takmičenje u novoj sezoni fudbalske Premijer lige BiH.

Od utakmice protiv tima iz Zenice, pa na svakoj narednoj na Gradskom stadionu kompletan ketering i prodaju svih „grickalica“, sokova, te ostalih rekvizita vršiće isključivo prodajni timovi FK Borac.

“To podrazumijeva da će se na stadionu prodavati isključivo proizvodi naših sponzora, kompanije Coca-Cola (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy Olimpija voda, Tonic, Bitter lemon…), Jelen piva, Soko Štarka (Smoki, Chipsos, Prima štapići i ostali slani program kompanije Soko Štarka, te Bananice, Najljepše želje, Napolitanke i ostali slatki program kompanije Soko Štark)”, rekli su iz kluba.

Da bi maksimalno ispoštovali sponzore, FK Borac Vas moli i apeluje da ništa ne donosite na stadion jer to prosto neće biti moguće unijeti u Fan zonu koja će biti vidljivo označena oko stadiona.

Ova odluka važi prije, za vrijeme i poslije utakmice dok god stoji Fan zona.

Posebno mole ljude koji su do sada vršili prodaju „grickalica“, sokova i ostalog za razumijevanje jer sve odluke, pa i ovu, uprava kluba donosi isključivo u interesu FK Borac.

Odluka važi za takmičarsku sezonu 2017/2018, za sve utakmice koje FK Borac igra na Gradskom stadionu.

Izvor: Bl-portal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-novi-pravilnik-o-konzumaciji-jela-i-pica-na-gradskom-stadionu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])