Borac m:tel dobija “vjetar u leđa” od Vlade RS

Objavljeno: 14. 7. 2017 u 09:38h

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske pomoći će RK Borac m:tel sa 20.000 KM za narednu sezonu.

Potpredsjednik RK Borac m:tel Marinko Umičević i direktor Vladimir Branković, razgovarali su u utorak sa ministarkom porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Jasminom Davidović o uspješnoj sezoni RK Borac m:tel u kojoj je osvojen šampionat Bosne i Hercegovine, kao i o razočaravajućoj odluci rukovodstva SEHA lige da izostave banjalučki klub iz ovog takmičenja u narednoj sezoni.

Kako je navedeno u saopštenju predstavnici Borca m:tel upoznali su Davidovićevu o inicijativama kluba da se izgradi sportska dvorana u Banjaluci, koja bi bila hram rukometa, a služila bi i za druge sportove, kao i o inicijativi o osnivanju sportskog razreda srednje škole, ne samo za rukometaše, već za sve talentovane sportiste iz Republike Srpske.

Potpredsjednik RK Borac m:tel Marinko Umićević zahvalio se gospođi Jasmini Davidović na prijemu, ali i na dosadašnjoj podršci, te se nada da će se uspješna saradnja nastaviti i u narednom periodu.

“Situacija u kojoj se našao RK Borac m:tel u isto vrijeme može biti šansa za stabilizaciju i reorganizaciju kluba u kojem će više biti domaćih igrača i domaćeg trenerskog kadra, a za prestojeću sezonu Ministarstvo će pomoći klubu sa 20.000 KM”, izjavila je Davidovićeva.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-mtel-dobija-vjetar-u-leda-od-vlade-rs/||claudebot