Banjalučki basketaši srcem za Vanju (Foto) (Video)

Objavljeno: 13. 7. 2017 u 11:51h

U Banjaluci je juče na terenima pored Prirodno matematičkog fakulteta održan humanitarni turnir u basketu 3 na 3 u cilju prikupljanja sredstava za teško povrijeđenog učenika 3. razreda banjalučke Poljoprivredne škole Vanju Pejakovića.

Na turniru se okupilo 20 ekipa i preko 100 učesnika iz Banjalučke regije kako bi uz druženje i fer igru promovisali basket u gradu na Vrbasu i dali svoj doprinos za Vanju Pejakovića.

“Danas smo pokušali da okupimo što više basketaša iz regije i mislim da smo u tome uspjeli. Postavljena je humanitarna kutija za Vanju, pored toga je organizovano takmičenje u šutiranju trojki od čega dio ide u kutiju. Imamo u planu da sredinom avgusta organizujemo veliki turnir kako bi uz pomoć sponzora, koje tražimo, renovirali igralište kod Osnovne škole “Georgije Stojko Rakovski” i suficit koji ostane nakon što platimo troškove organizacije ćemo donirati za Vanju kako bi mu pomogli bar na ovaj način”, rekao je jedan od organizatora turnira Mihajlo Zvonar.

Pobjednik na turniru je ekipa “Klupa” koja je time stekla “prava hvaljenja”, ista će imati priliku da odbrane sredinom avgusta na sljedećem turniru.

Basketaši su ovom prilikom prikupili 240 km.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucki-basketasi-srcem-za-vanju-foto-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot