FK Borac dobio još dva pojačanja

Objavljeno: 12. 7. 2017 u 19:59h

Fudbalski klub Borac dobio je još dva pojačanja uoči starta nove sezone. Prva akvizicija će proširiti sponzorski pul, a druga Upravni odbor.

Poslije “Ideal petrola”, “Kozaraputeva”, “Elnosa” i “NLB banke”, novi sponzor banjalučkih “crveno-plavih” postaće i kladionice “Mozzart”. S druge strane, i uprava kolektiva sa Gradskog stadiona je proširena, a mjesto u najužem rukovodstvo pripalo je Svetozaru Petkoviću, ispred kompanije “Tropik”.

Predstavljanje Veselinovića

Ovim je FK Borac nastavio put ka finansijskoj konsolidaciji i ostvarivanju zacrtanog budžeta od približno 1 500 000 maraka. Posljednja pojačanja biće predstavljena na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

Tada će se javnosti po prvi put obratiti i Mladen Veselinović. Riječ je o šestom igračkom pojačanju prije kojeg su crveno-plavi dres zadužili i Goran Galešić, Nemanja Janičić, Ivica Guberac, Uroš Mirković, te Mahir Karić.

Inače, šampioni Srpske odrađuju završne pripreme pred start šampionata. Ekipa se vratila sa Zlatibora, gdje je odradila pet kontrolnih mečeva. Pobijeđena je rumunska Konkordija (1:0), upisani remiji protiv Budućnosti (2:2) i Javora (0:0), te porazi od sastava Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije (0:1) i Spartaka (1:2).

Vitez “glumi” Čelika

Posljednji test FK Borac polagaće na Gradskom stadionu, u nedjelju, sa početkom od 19.30 sati. Tada će četa Željka Vranješa odraditi generalnu provjeru sa premijerligašom Vitezom. Vitežani će tako “glumiti” komšije iz Zenice, tim Čelika, koji na premijeri novog prvenstva stiže u Banjaluku. Taj duel igra se 23. jula (19.30).

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-dobio-jos-dva-pojacanja/||claudebot