“Željo” domaćin u Krupi na Vrbasu

Objavljeno: 3. 7. 2017 u 19:38h

Banjalučki FK Željezničar domaće utakmice u jesenjem dijelu u Prvoj ligi Republike Srpske će igrati na stadionu sportskog prijatelja Krupe u Krupi na Vrbasu.

Željezničar je prošle sezone ostvario istorijski plasman u Prvu ligu RS i to osvajanjem titule u Drugoj ligi Zapad. Već tada je bilo jasno da stadion u predgrađu Banjaluke ne zadovoljava uslove za igranje u Prvoj ligi RS pa su čelnici kluba počeli s renoviranjem.

Radovi ipak neće biti gotovo do početka sezone 12. avgusta pa će domaće utakmice igrati na terenu člana BHT Premijer lige BiH.

“S obzirom na to da i mi na Predgrađu imamo vještačku podlogu, to nam neće pričinjavati problem da se prilagodimo. Želimo da zahvalimo čelnicima Krupe, koji su nam ustupili teren bez ikakve nadoknade”, rekao je Branislav Krunić, fudbaler i trener Željezničara, a prenosi “Mondo”.

Krsto Golijanin, sportski direktor ekipe, nedavno je za medije pričao o tome da teren u Predgrađu ispunjava uslove, ali da je neophodan određen broj stolica, kao i bolje klupske prostorije.

Plan je da se napravi tribina sa 1.000 sjedećih mjesta, ali i nove prostorije sa svim popratnim sadržajima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/zeljo-domacin-u-krupi-na-vrbasu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])