Raspudić: Cilj Borca – Liga za prvaka

Objavljeno: 2. 7. 2017 u 16:27h

Borac je u sklopu priprema za narednu sezonu do sada odigrao dvije utakmice, prvu protiv članova Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”, od kojeg su poraženi 0:1 i sa rumunskim prvoligašem Konkordijom Kjažna, koju je Borac u odličnoj predstavi savladao 1:0.

Na početku razgovora za naš portal, kapiten “crveno-plavih” Boris Raspudić pohvalio je vrhunske uslove za rad na Zlatiboru i mogućnost da se zbog velikog broja ekipa, koje se baš ovdje spremaju za narednu sezonu, izaberu kvalitetni protivnici.

Dueli sa takvim rivalima, kao što je rumunska Konkordija, ekipi daju iskustvo koje ne bi mogla steći da je na pripremama na nekoj drugoj lokaciji.

“Onaj najgori dio priprema, rad na fizičkoj spremi, prošao je i ovo je sad više uigravanje linija tima i igranje utakmica, što mi igrači najviše volimo. Nadam se samo da će sve proći bez nekih ozbiljnijih povreda”, kaže Raspudić.

Kapiten Borca o pojačanjima koja su ovog ljeta stigla na Gradski stadion ima samo riječi hvale.

“Pojačanja su za sad odlična, a to se pogotovo vidjelo poslije utakmice sa Konkordijom u kojoj smo svi bili motivisani zbog kvaliteta protivnika. Vjerujem da u Premijer ligi BiH nema ekipe koja može odigrati agresivno kao rumunski prvoligaš. Ali, vidjeli smo da možemo da igramo i sa njima”, poručio je iskusni defanzivac.

Raspudić je iznio zaključak da je ekipa na pravom putu, da momci koji su došli polako opravdavaju epitet pojačanja i da od njih možemo očekivati dobre rezultate kada budu još uigraniji.

“Ne bih govorio o trenutnim ambicijama kluba, to Uprava treba da stavi ispred nas, ali mislim da je cilj Liga za prvaka. Ako se otvori prilika za nešto više, mi ćemo učiniti sve što je do nas da to iskoristimo”, naglasio je kapiten “crveno-plavih” Boris Raspudić.

Do kraja priprema za srpskoj ljepotici, Borcu su ostale jos dvije utakmice. Protiv Budućnosti iz Podgorice igrače 5. jula, a tri dana kasnije sa Javorom iz Ivanjice, nakon čega slijedi povratak u Banjaluku.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/raspudic-cilj-borca-liga-za-prvaka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot