Vukićević odlazi iz Borca

Objavljeno: 30. 6. 2017 u 10:35h

RK Borac m:tel moraće da nađe zamjenu za bekovskoj poziciji.

Srednji bek RK Borac m:tel Danijel Vukićević dobio je ponudu koju Banjalučani ne mogu da nadmaše i napustiće redove šampiona BiH, piše „Euroblic“.

Uprava kluba radi na dovođenju novih igrača i formiranju ekipe za narednu sezonu.

“Radimo na dovođenju novih i na povećanju iznosa sa sadašnjim sponzorima jer nas očekuje takmičenje u SEHA ligi. Potrebna nam je dodatna pomoć državnih i gradskih institucija da bismo napravili tim sposoban da ne bude na dnu regionalnog takmičenja i da se opet bori za trofeje u BiH. Od budžeta zavise pojačanja, jer želimo da imamo jasnu sliku koliko možemo pružiti igračima i uz to raditi na vraćanju dugova”, rekao je član uprave Borca Vladimir Blagojević, prenosi „Euroblic“.

RK Borac m:tel traži novog golmana, a jedan od kandidata je Aleksandar Pejčinović.

Pojačanje na poziciji pivota mogao bi biti Tomislav Kušan, piše banjalučki list.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vukicevic-odlazi-iz-borca/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot