Raspudić srušio svoj Borac

Objavljeno: 27. 6. 2017 u 19:39h

Banjalučani poraženi na prvom pripremnom meču na Zlatiboru, i to autogolom iskusnog defanzivca.

Boris Raspudić bio je koban po svoj klub na prvom pripremnom meču na Zlatiboru.

Banjalučani su u duelu sa Sindikatom profesionalnih fudbalera Srbije “Nezavisnost” poraženi minimalnim rezultatom, a jedini pogodak, u stvari autogol, postigao je iskusni defanzivac “crveno-plavih” u 25. minutu.

Tim Željka Vranješa u prvom poluvremenu imao je tri prilike za gol, ali Raspudić, Miloš Kukić i Petar Kunić nisu bili dovoljni precizni.

Sastav: Trkulja, I. Danilović, Raspudić, Puzigaća, Dujaković, V. Danilović, Radulović, Galešić, Suzuki, Kukić, Kunić. Još su igrali: Žižak, Burazor, Zekanović, Mirković.

U nastavku su priliku dobili igrači sa manjom minutažom, kao i oni koji su na probi, ali se rezultat nije promijenio.

Naredni kontrolni meč Borac igra u petak, 30. juna, a rival je rumunska Konkordija Kjažna. Podgorička Budućnost (5. jul) i Javor iz Ivanjice (8. jul) testiraće još Banjalučane na Zlatiboru.

Ekspedicija Borca u Banjaluku se vraća 9. jula, a generalna proba zakazana je šest dana kasnije na Gradskom stadionu protiv premijerligaša Viteza.

Podsjetimo, u prvom meču u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BiH, Borac će 22. jula ugostiti zenički Čelik.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/raspudic-srusio-svoj-borac/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot