Donatorsko veče FK Borac: Prikupljeno blizu 300 000 maraka

Objavljeno: 17. 6. 2017 u 12:17h

Fudbalski klub Borac prikupio je gotovo 300 000 maraka na Donatorskoj večeri koja je sinoć održana na Gradskom stadionu.

Samo je Vlada Republike Srpske obezbijedila 100 000 maraka, kabinet predsjednika Srpske Milorada Dodika donirao je 50 000 maraka dok je 60 000 maraka dala Elektroprivreda Republike Srpske.

“Možemo biti zadovoljni i nema sumnje da je Donatorsko veče i ovog puta ispunilo naše očekivanja kao što je to bio slučaj i prošle godine. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim svima onima koji su se odazvali na ovu manifestaciju. Naravno to se posebno odnosi na nadležne republičke vlasti koji nas ni ovog puta nisu zaboravili kao i za brojne privrednike” – izjavio je Branko Kovačević, predsjednik Fudbalskog kluba Borac.

Ranije je uprava kluba sa Gradskog stadiona putem novih sponzorskih paketa obezbijedila blizu 100 000 konvertibilnih maraka. Istovremeno su najavili kako će u periodu koji dolazi nastojati da dođu do cifre od pola miliona maraka i nije isključeno da će u tome i uspjeti.

“Dobro smo zasukali rukave sa željom da na svim nivoima spremno dočekamo predstojeće obaveze u Premijer ligi BiH. Iskreno se nadamo da će fudbaleri na terenu potvrditi kavlitet i da će se plasirati u sam vrh ligaške tabele. Oni bi se na taj način zahvalili svima koji su odlučili da finansijski podrže projekat kojeg smo nazvali „Evropski Borac“ – dodao je Kovačević.

I dok uprava kluba uveliko radi na obezbjeđivanju neophodnih novčanih sredstava na drugoj strani igrači se marljivo pripremaju za nastupajuću sezonu u eliti BiH koja počinje 22. jula.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/donatorsko-vece-fk-borac-prikupljeno-blizu-300-000-maraka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot