Gradonačelnik ugostio rukometaše Borca (Foto)

Objavljeno: 2. 6. 2017 u 16:49h

Povodom osvajanja titule šampiona BiH, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, ugostio je danas rukometaše, stručni štab i rukovdostvo Rukometnog kluba Borac m:tel.

Radojičić je čestitao šampionsku titulu, rekavši da je iza Borca teška i neizvjesna sezona koja je završena na najljepši način. Gradonačelnik je naglasio da Grad Banjaluka ispunjava sve svoje obaveze prema Borcu, a to su finansijska davanja i korištenje dvorane Borik. Radojičić je dodao da je pred RK Borac m:tel nova sezona, puna izazova, u kojoj bi banjalučki tim trebalo da napravi novi iskorak i nastupi u evropskim takmičenjima i SEHA ligi.

Ujedno, gradonačelnik je pozvao i sve privredne subjekte da pomognu Borcu u ostvarivanju njihovih planova na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Potpredsjednik kluba, Marinko Umičević, rekao je da je strateški interes Borca u ovom momentu izgradnja vlastite sportske dvorane koja bi bila samoodrživa, a u kojoj bi trenirale sve selekcije kluba, što bi znatno smanjilo i klupske troškove. Umičević je istakao da će rukovodstvo kluba učiniti sve da Borac u narednoj sezoni nastupi u SEHA ligi i u Evropi, ali da će to zavisiti isključivo od finansija.

Trener Ratko Đurković, kazao je da njemu i igračima prija pažnja koju su im ukazali gradonačelnik i Gradska uprava, te da su za uspjeh najzaslužniji igrači. Đurković je podsjetio da sezona za Borac nije završena, jer već u subotu i nedjelju Borac očekuje završni turnir finala Kupa BiH. On je rekao da Borac ide u Mostar bez pet standardnih igrača koji su ili povrijeđeni ili su im istekli ugovori, ali da nema predaje i da Borac ide Mostar da se časno bori.

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/gradonacelnik-ugostio-rukometase-borca-foto/||claudebot