Čelnici FK Borac sužavaju listu za trenera: Krunić ili Vranješ

Objavljeno: 29. 5. 2017 u 20:32h

Branislav Krunić i Željko Vranješ glavni su kandidati za trenera FK Borac u narednoj sezoni, dok Zoran Milinković i definitivno više nije opcija ljudi na Gradskom stadionu.

Čelnici kluba, prije svega, žele da pronađu domaće rješenje nakon otkaza Vuletu Trivunoviću i u prvi plan su isplivala dva bivša trenera “crveno-plavih”. Vico Zeljković, potpredsjednik kluba, kazao je da će u narednom periodu obaviti razgovor s oba stručnjaka te očekuje da će do kraja sedmice Borac dobiti trenera.

“Iako se već danima licitira s imenima trenera, naša prva želja je da to bude domaći stručnjak. Mali problem Krunića je to što bi bio odsutan u septembru, dok je Vranješ vodio ekipu prošle sezone, ali nije dobio pravu priliku. S njima ćemo da razgovaramo u narednim danima jer želimo da čujemo kako razmišljaju i vide Borac naredne sezone”, rekao je Zeljković.

Krunić je trenutno igrač trener banjalučkog Željezničara i ove sezone je osvojio titulu u Drugoj ligi Zapad i plasirao se u Prvu ligu RS. Vranješ je trener juniorske ekipe Borca. U igri je ostao i Ljubinko Drulović, ali je njegov dolazak u grad na Vrbasu daleko od realizacije.

“Ukoliko se odlučimo na trenera sa strane, to će sigurno biti neko top ime kao što je Drulović, ali kao što sam rekao želimo nekog domaćeg stručnjaka”, jasan je Zeljković.

U toku je potraga za trenerom, ali na Gradskom stadionu su čelnici juče obilježili i 25 godina od osvajanja Mitropa kupa u Fođi. Na stadionu su se našli neki od bivših igrača i čelnika kluba kao što su Tomo Marić, tadašnji direktor, Živko Stanić, tadašnji potpredsjednik, te fudbaleri Stojan Malbašić, Milorad Bilbija, Branko Kovačević (sadašnji predsjednik), Samir Hebibović…

“Veliki klub prave veliki rezultati, a ovo za nas svakako jeste. Ovo što smo uradili nikad ne smije da se zaboravi. Ono što je mene posebno razočaralo jeste to da je 50 odsto igrača otišlo u suprotnom smjeru i nije se vratilo s nama u Banjaluku. To je za mene bila teška i tužna situacija i sa mnogima se nikad više nisam ni čuo”, izjavio je Malbašić, koji je tada bio kapiten ekipe.

Danas u Zvorniku Meč 30. kola Prve lige RS fudbaleri Borca će odigrati danas (17.30) u Zvorniku protiv Drine. Svi ostali mečevi ovog kola u Ligi za prvaka i Ligi za opstanak su odigrani u subotu.

Borac je već obezbijedio titulu prvaka RS i povratak u BHT Premijer ligu BiH, dok je iz lige ispao Borac iz Šamca.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/celnici-fk-borac-suzavaju-listu-za-trenera-krunic-ili-vranjes/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])