BK Slavija: Nastavak sezone u avgustu

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 18:34h

Bokserski klub Slavija mečeve 6. kola Regionalne lige protiv Vojvodina Spartaka, koji je trebalo da budu održani ovog vikenda, odgodila je za avgust zbog kadrovskih problema.

“Predragu Kovačeviću je pukla arkada na prethodnom meču u Štipu protiv Pink Pantera, Ivan Poturević ima problema s imunitetom, a probleme s povredama imaju i Jovan Stjepanović i Mario Aleksić. U dogovoru s Tomislavom Anteljom, trenerom Vojvodina Spartaka, odgodili smo meč jer nam treba vremena da se konsolidujemo, a Vojvodini obaveze ne dozvoljavaju da ga održimo prije druge polovine avgusta”, rekao je Duško Bjelinić, direktor Slavije, koji je istakao da je Slavija u prethodnom periodu okupila dobar tim i da gledaju da imaju što više domaćih boraca.

Nakon ovog kola, koje je na programu za vikend, slijedi pauza do septembra. U međuvremenu će biti održana sjednica Upravnog odbora lige 10. juna u Lazarevcu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bk-slavija-nastavak-sezone-u-avgustu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot