Pobjednici Banjalučkog polumaratona Samuel Naibei i Olivera Jevtić (Foto)

Objavljeno: 14. 5. 2017 u 11:12h

Kenijac Samuel Naibei Kiplimo pobjednik je Trećeg banjalučkog “M:tel” polumaratona. On je stazu u dužini od 21 kilometra istrčao za 1.04.07 časa. U ženskoj konkurenciji pobijedila je srpska atletičarka Olivera Jevtić.

U polumaratonu, štafetnoj trci i “Trci zadovoljstva” učestvuje više od 5.000 učesnika iz 50 zemalja regiona i svijeta.

Prije početka trke, učesnike je pozdravio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji je i predsjednik Organizacionog odbora Banjalučkog “M:tel” polumaratona, rekavši da je Banjaluka ponosan domaćin, da je svake godine sve bolja organizacija trke i da je sve više učesnika i posjetilaca.

Aktivnosti u okviru Banjalučkog “M:tel” polumaratona startovale su u petak, kada je počela podjela takmičarskih brojeva.

Polumaraton je obilježio niz događaja, između ostalih, “Ekspo sajam” i “Tropik bambini maraton”.

Promoter ovogodišnjeg polumaratona bio je italijanski atletičar Đelindo Bordin.

Generalni sponzor polumaratona je kompanija “M:tel”.

U polumaratonu učestvuje i ekipa ATV-a, koja trči štafetni polumaraton. Članovi ekipe ATV-a su: Strahinja Stojaković, Nemanja Brkić i Tijana Jakovljević.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/pobjednici-banjaluckog-polumaratona-samuel-naibei-i-olivera-jevtic-foto/||claudebot